2777
2789
عنوان

همه اطرافیانم آیفون دار شدن یهویی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 53 پست
آیفون نمیخوام آرزوم سامسونگ مدل بالاست کم کم ۶۰ ۷۰ پولشه🥺

منم اگه پولم کامل باشه s24 با قدرت 

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

من کسایی رو دیدم که طرف مثلا دکتر بوده ولی گوشیش سامسونگ s 23 اولترا

خیلیا کلا سامسونگ دوست دارن با اینکه پول خریدنشم دارن

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم آیفون خیلی ارزون شده با ۳۹ ، ۴۰ تومن می‌تونی بگیری

خخخخ ۴۰ میدونی چقد برا من زیاده؟؟  

من ته زورمو یعنی ته زورمو بزنم آیفون ایکس بگیرم 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣
مگه کسی که پول اصل نداره آدم حسابی نیست

نگفت هرکی اصل نداره ادم حسابی نیست

گفت ادم حسابی ها فیک نمیخرن! 

https://t.me/opium_is_here.      : چنل من....                                     وقتی میگی دوسم داری گیج میشم من... بخاطرت همه دافامو پیچ میدم من.... ببین حتی دوستات بخاطرم پیچ میدن همو... ولی بخاطرت من اونارم پیچ میدم نرو...😔💔🍌🍂🍁

منم اگه پولم کامل باشه s24 با قدرت

چون گفتی لایک نکن

لایک♡

تیکت هدفمه باردار نیستم از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                    لوطفا لایک نکن                                                   ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست

من در حال پول جمع کردنم میخوام ایفون بخرم فقط بخاطر اینکه عکسای خوبی از بچه م بگیرم

اگه بگیرم مدل بالایی نمی‌گیرم 

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
ریا نشه اس ۲۴ دارم...

نه چون الترا نیست دلم نسوخت 🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

مگه کسی که پول اصل نداره آدم حسابی نیست

وای تورو قرآن گیر ندین چ ربطی داره 

خواستم بگم نگن فیکه  همین 

توهین ب کسی نکردم 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣
خخخخ ۴۰ میدونی چقد برا من زیاده؟؟ من ته زورمو یعنی ته زورمو بزنم آیفون ایکس بگیرم

نه خب میان رده سامسونگ بگیر 

1
5
10
15
20
25
30
35
40