2777
2789
عنوان

از این ادم چه حسی میگیرید لطفا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 23 پست
اره خصوصیات خودمهامروز بعد ۸سال از ازدواجم واسه اولین بار خاله همسرمو دیدمسعی کردم خبلی موجه ب چشمش ...

بمیرم الهی

ولش کن بی لیاقت بی شخصیتو

فقط 32 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من باید ۱٠ الی ۱۲ کیلو حتما کم کنم اگه راهی مناسبی که خودتون یا.. ازش نتیجه گرفتید چه نوع رژیمی بگیرم و یا هر نکته و هرچیزی باید ها و نباید ها لاغری رو بگید..ممنونم ازتون💖🌸

وا مگه فقط ۴ سال دانشگاه بهش میگن تحصیل ۱۲ سال مدرسه و دوسال تو دانشگاه چند مدرک بهش نمیگن تحصیل خود ...

لطفا بحث نکنید 

نظر هر دوتون برام محترمه🌹

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بمیرم الهیولش کن بی لیاقت بی شخصیتو

دور از جونت عزیزم

شوهرم میگه ولش کن

فکر نمیکرده چنین خانم خوبی نصیبم بشه حالا مثلا داره تخریب میکنه

اخه خاله جوووون ۹سال پیش رفتن برای زندگی روسیه و مجردن

اره خصوصیات خودمهامروز بعد ۸سال از ازدواجم واسه اولین بار خاله همسرمو دیدمسعی کردم خبلی موجه ب چشمش ...

نچسب خاله شوهرته که بعد ۸ سال تازه دیدیش و اینجور حرف زده

مهم نباشه واست

مادرشوهرتم که جوابشو داده دیگه

دور از جونت عزیزمشوهرم میگه ولش کنفکر نمیکرده چنین خانم خوبی نصیبم بشه حالا مثلا داره تخریب میکنهاخه ...

اتفاقا من حس خوبی گرفتم ازتون .

ولش کن بابا .

فقط 32 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من باید ۱٠ الی ۱۲ کیلو حتما کم کنم اگه راهی مناسبی که خودتون یا.. ازش نتیجه گرفتید چه نوع رژیمی بگیرم و یا هر نکته و هرچیزی باید ها و نباید ها لاغری رو بگید..ممنونم ازتون💖🌸

نچسب خاله شوهرته که بعد ۸ سال تازه دیدیش و اینجور حرف زدهمهم نباشه واستمادرشوهرتم که جوابشو داده دیگ ...

گفتم شاید واقعا برون‌گرا بودن و زود صمیمی شدنم باعث همچین تفکری شده 

از طرفیم میگم شاید چون نرفتم ادامه رشته تحصیلی خودم دانشگاه اینطور میگه

اخه من کاردانی رو که گرفتم فهمیدم اصلا علاقه ندارم و راه رو اشتباه رفتم

آدم سمی که میگن همین خاله شوهرتهحرف فامیل برات مهم نباشه اول کاری ذات خودشو نشون داد

اره دیگه 

ان شاءالله اخر ماه برمیگرده همون روسیه و من شاید یکبار دیگه ببینمش

و اینبار سعی میکنم زیاد باهاش همکلام نشم