2777
2789
دقیقاااااا... منم روزی دوبار فقط جارو میکشم ، شش بار ظرف میشورم. باور کن یه سره پای گازم‌ مثل این جو ...

منم همینم 😃

دارم روانی میشم‌از دستشون هیچ کاری برای خودم وقت نمیشه انجام بدم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

والا دوست داشتم فرهنگیان قبول بشم که انگار سنم نمیخوره ولی یه آشنا پیدا کردم اگه تونست سنم کاری کنه ...

خب برو آزاد یا پیام نور بدون کنکور حسابداری بخون 

با این حساب که گفتی دولتی و فرهنگیان قبول نمیشی

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام ❤️
چه حوصله‌ای داری بابا زندگی کن. والا من مدرک لیسانسم در کوزه ست دارم آبشو میخورم

من دوست دارم شاغل باشجم🥺 نمی‌دونم چرا روحیه مردونه دارم همش دوست دارم شاغل و مستقل از نظر مالی باشم

من دوست دارم شاغل باشجم🥺 نمی‌دونم چرا روحیه مردونه دارم همش دوست دارم شاغل و مستقل از نظر مالی باشم

عزیزم با مدرک لیسانس پول رفت و آمدتم نمیدن. اگر میخوای شاغل باشی برو کارای خودکفا رو یاد بگیر. مثلا خیاطی حرفه‌ای که مزون بزنی، یا چه می‌دونم شاخه‌های آرایشگری و...

واااای یاد خودم افتادم ک میرفتم سرکار جنازه میومدم خونه بعد ۹ سال ی ان ب خودم اومدم دیدم ن پس اندازی دارم ن کسی قدر میدونه اقدام کردم ب بچه الانم حاملم فقط میخورم میخوابم ازشوهرم کارمیکشم.

خودتوداغون نکن بابا الان لیسانسه هاشم بیکارن بشین بچهاتوبزرگ کن با بچهات خوش بگذرون لذت ببر

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
دوتاست یکیش می‌ره مهد اون یکی پیش خودمه

چند ساله هستن ؟وای حوصله داری بخدا ،،، من بالاترین مدرکو دارم ،،سر کارم میرم ،،خیلی هم میرم ولی همش فکر میکنم اونا که شاغل نیستن جقدر آروم ترن ،، جقدر شوهراشون بیشتر دوستشون دارن و قدردانن

اینا را کار حساب نمیکنم من😂

ولی در کل سراسری که قبول نمیشی با این شرایط برو حسابداری یا کامپیوتر بدون کنکور یه جا ثبت نام کن

تا مدرک بگیری بچه هاتم بزرگن میتونی بری سر کار