2777
2789

خانوادم تا حد مرگ اذیتم کردن تصمیم گرفتم شوهر کنم شوهر کردم با مادرشوهر زیر یک سقف اومدم اینقدر اذیتم کرد خدا مبدونه چقد اذیت شدم تا چند روز پیش که دیگه ترکیدم میخواستیم بریم عروسی گفت زنت باید چادر بپوشه پوشیدم با وجود اینکه کسی کمکم نکرد هم بچه هم ساک بچه هم قنداق فرنگی هم کیف خودم رو به تنهایی بلند کردم با چادر میخواستم برم کلاس خیاطی یاد بگیرم که کمک خرج شوهرم بشم گفت نه اگه بره کی نوکریمو میکنه با اینکه دختر خودش یکساله میره و دوتا بچه هم داره میندازه پیش ما میره چند روز پیش هم چادرم پاره بود و قدیمی شوهرم گفت میخوام برات یدونه خوشگل بگیرم رفت گفت نه نمیگیری من دیگه ترکیدم از حرکاتش و حرفای زنندش 

دعوامون شد هم خودش هم دختر زنگ زد به شوهرم گفت زنت دعوامون میکنه با اینکه منو تو اتاق حبس کرد و گوشیم و دخترمو ازم گرفتن الان شوهرم تصمیم داره مستقل شیم مادرش میگه نه من نه تو باید زنتو طلاقش بدی ماهم فرداش برات زن میگیریم  یه ماشین داریم باید بفروشه که فروش نمیره اگه بفروشیم خونه رهن میکنیم خواستم بگم دعای نینی سایتیا خیلی گیراس لطفا دعام کنید هرچه سریعتر مستقل بشم ۱۸ سالمه فقط خیلی سختی کشیدم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.