2777
2789
عنوان

همه میگن عمل‌کن🫠عکس بینیم

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 46 پست
اتفاقا چون شیک‌نیست دلم میخواد عمل‌کنموگرنه با فرمش خیلی مشکل ندارماینک چهرم بیکلاس نشون میده بدم می ...

اتفاقا عزیزم الان مثل قبلا نیست برن دماغشون رو خیلی ریز و سربالا کنن من خودم عملی رو ترجیح میدم که انقد نچرال در بیاد که کمتر کسی بفهمه عمله

کاربری دست 98348نفره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تروخدا مگه کلاس به بینیه اولا که دماغت عالیه جدی میگم دوم اینکه کلاس به تربیتو شخصیت شعوره نه بینی س ...

چقد حس خوبی گرفتم🥺❤️مرسی عزیزدلم

خانوادمم دقیقا میگن بینیت خوبه رضایت نمیدن

واقعا؟پس‌چرا انقد همه میگن عمل‌کناعتماد به نفسمو خراب کردن

ببخشید گوه خورده هر کی گفته بده قشنگ بخیل بودن از سر تا پاش میباره بقران 

اصلا پشمام ریخته

جنگ با خودت از اونجا شروع میشه که میبینی مفت دادی به یه بی ظرفیت شان!
اتفاقا عزیزم الان مثل قبلا نیست برن دماغشون رو خیلی ریز و سربالا کنن من خودم عملی رو ترجیح میدم که ا ...

اره من ک کلا به کسی نمیگم عمل‌کردم و کسیم متوجه نمیشه

یکی دوبارگفتم گفتن این مثلا عمله؟دیگ نگفتم

خیلی همش‌میگن بینیت بد عمل شده 

ولی الان با صحبتای شما حس بهتری گرفتم

چقد حس خوبی گرفتم🥺❤️مرسی عزیزدلمخانوادمم دقیقا میگن بینیت خوبه رضایت نمیدن

مطمئن باش هر پدر مادری ارزوشونه دخترشون زیبا باشه تو این زیبایی رو داری که میگن وگرنه الان عمل بینی همه انجام میدن نیازی به گارد نیست 

من اهل تعریف نیستم ولی وقتی تاپیک زدی عکساتو دیذم واقعا حرصم گرفت که کی بهت گفته بینیت بده 

عالیه مردم عمل میکنن شکل برا تو نمیشه بخدا 

واقعا ناراحت شدم اینطور گفتی چه قدر اخه ادم بد دل میتونه باشه نبینه واقعا دماغت ایراد نداره

اره من ک کلا به کسی نمیگم عمل‌کردم و کسیم متوجه نمیشهیکی دوبارگفتم گفتن این مثلا عمله؟دیگ نگفتمخیلی ...

حتما اونایی که ایراد گرفتن ازینا هستن که هیچ اعتقادی به تناسب اجزای صورت ندارن و فک میکنن هر کی عمل کرد دماغش یه ذره باید بشه و سربالا

کاربری دست 98348نفره

چقد حس خوبی گرفتم🥺❤️مرسی عزیزدلمخانوادمم دقیقا میگن بینیت خوبه رضایت نمیدن

قربونت برم واقعیتو گفتم💋💗

مطمئن باش هر پدر مادری ارزوشونه دخترشون زیبا باشه تو این زیبایی رو داری که میگن وگرنه الان عمل بینی ...

عزیزی شما🥺🥰خیلی خیلی خوشحال شدم با پیامت

مرسی قشنگم چشات قشنگ میبینه

عملش‌نمیکنم راستش با این صحبتا پشیمون شدم

فکرکنم بااین اوصاف اطرافیانمو باید عمل‌کنم 😂

اره من ک کلا به کسی نمیگم عمل‌کردم و کسیم متوجه نمیشهیکی دوبارگفتم گفتن این مثلا عمله؟دیگ نگفتمخیلی ...

طبیعیه دیگه عالیه نگران هیچی نباش خیلی هم خوبه 

مردم هر کاری کنی از حسادت چرتو پرت میگن تو رو خودت کار کن اعتماد به نفستو ببر بالا زیبا که هستی ماشالله☺️💗

با اعتماد به نفس بالا قطعا زیباتر هم میشی هر کی گفت بگو من همین چهرمو دوست دارم و اعتقاد دارم فوق العاده جذابم چون واقعیته