2777
2789
عنوان

باردار باشی سرما خورده باشی دندون و لثتم عفونت کرده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 26 پست
دیدی شوهرش کادو زایمان براش چی خرید ؟ توهم اونو نشونش بده 😄 شوخی کردم .اونا زندگی های فیک هستن . و ...

اگر پول داشته باسه میخره کلا خسیس نیست ولی واقعا فیکن اونا منکه اصلا نگاش نمیکنم تو اکسپلورم میاد رد میکنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

داروهاتو با دکتر زنان مشورت کن استفاده کنی . ولی آب نمک و این روش های سنتی هم خوب هستن . از همه مهمت ...

والا دکترم گفت بهتره استفاده نشه ولی دیدی لازمه استفاده کن منم کلا دارو استفاده نمیکنم تو بارداری اولم نخوردم چون هنش عوارض داره

دکتر رفتم دندون پزشکیم رفتم دارو دادن میترسم استفاده کنم فعلا رو اوردم ب شلغم و اب نمک و این چیزا

عزیزم انار اگه داری بزار رو شعله پخش کن یا بخاری ۲۰ دقیقه بپزه یکم عسل بریز روش بخور حتی اون پرک های وسط انارو دوبار اینکارو بکنی عفونت ها از بین میره 

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر پول داشته باسه میخره کلا خسیس نیست ولی واقعا فیکن اونا منکه اصلا نگاش نمیکنم تو اکسپلورم میاد رد ...

ایشاا... برات بهترشو می‌خره. از شوهرت ناراحت نشو و فقط به سلامتی خودت و نی نی فکر کن . ایشاا... تا فردا حالت خیلی خیلی بهتر میشه .

راستی تو این بارداری هم سعی کن دیگه سرما نخوری . مثه دوران کرونا ماسک و الکل همراهت داشته باش . من خودم دیگه ترسیدم شدیدا رعایت میکنم ویروس نگیرم .

داروهات بخور .مشکلی نداره. این ویروس جدید هر روز بدتر میشه . منم یه هفته دارو نخور م. بعد دیدم که خی ...

خیلی بچم کوچیکه میترسم رو مغزش اثر بزاره گفتم یکی دو روز بخور بدم و چیز خونگی بخورم اگر خوب نشدم دارو بخورم

ایشاا... برات بهترشو می‌خره. از شوهرت ناراحت نشو و فقط به سلامتی خودت و نی نی فکر کن . ایشاا... تا ف ...

والا شوهرم گرفت منم از اون گرفتم وگرنه من هیجا نمیرم همش خونم اره بیشتر رعایت میکنم

خیلی بچم کوچیکه میترسم رو مغزش اثر بزاره گفتم یکی دو روز بخور بدم و چیز خونگی بخورم اگر خوب نشدم دار ...

دکتر میدونه چی بده . چونکه منم صبر کردم بعد دکتر دعوام کرد گفت اول کار دارو خورده بودی الان اینقد شدید نمیشد

والا شوهرم گرفت منم از اون گرفتم وگرنه من هیجا نمیرم همش خونم اره بیشتر رعایت میکنم

اگه دوباره ویروس گرفت جای خوابتونو جدا کنید . بعداز من شوهرم گفت گلوم درد میکنه الآن چند روزه تبعید شده تو پذیرایی می‌خوابه.  خب بخاطر سلامت نی نی مونه . این دورانم چندماهه هست و میگذره .