|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•| https://daigo.ir/secret/9742160937
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
میخوام دوتا فلش 8 و 64 گیگ بگیرم. یکی برای ریختن آهنگ که تو ماشین پلی بشه یکی برای ریختن عکس و فیلم ...
برای اهنگ اچ پی بگیر ولی عکسو فیلم اگه میخای نگهداری هارد بگیر حافظه بینهایت و عکسو فیلماتم عین روز اول با کیفیت نکه میداره فلشا خود ب خود بعد چندسال پاک میشن یا ویروسی میشن
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
برای اهنگ اچ پی بگیر ولی عکسو فیلم اگه میخای نگهداری هارد بگیر حافظه بینهایت و عکسو فیلماتم عین روز ...
هارد ها گرونه و قیمت بالا. بودجه ام به هارد نمیرسه. ینی میگی اگه تو فلش بریزم کیفیت شون میاد پایین؟ و اینکه حتی اگه ازشون نگه داری درست بشه بازم ممکنه بعد مدت ها خود به خود پاک یا خراب بشن؟؟! 😥😥
هارد ها گرونه و قیمت بالا. بودجه ام به هارد نمیرسه. ینی میگی اگه تو فلش بریزم کیفیت شون میاد پایین؟ ...
بله فیلم عروسی دوستم که یسالم بعد من عروسی کرده بود میگفت خود ب خود پاک شده بود ما هارد داریم چندین ساله کلی عکس فیلک عروسی زایمان جشن عکسای شخصی میریزیم توش