2777
2789

دوساله نامزدیم نامزد رسمی هنوز عقد نکردیم نامزدم خیلی خیلی هوِل تشریف داره درخاستای زیادی داره من قبول نکردم امشب یه حرفی زد که خیلی ناراحت شدم فهمیدم رابطه رو بیشتر از خودم دوست داره چیکازش کنم؟؟؟؟ همیشه تو حرفاش صددرصد حرف از رابطه و.... هست. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سر بچه رد نمیشهمادر رو داریم از دست میدیم

وای استرس داره وارد میشه

تیکت هدفمه باردار نیستم از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                    لوطفا لایک نکن                                                   ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست
سر بچه رد نمیشهمادر رو داریم از دست میدیم

خب پرنس تشریف اوردن بریم بیینیم دردش چیه

تیکت هدفمه باردار نیستم از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                    لوطفا لایک نکن                                                   ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست
دوساله نامزدیم نامزد رسمی هنوز عقد نکردیم نامزدم خیلی خیلی هوِل تشریف داره درخاستای زیادی داره من قب ...

مشکلت مشکل کنه دقیقا 

منم فقط دارم کنار میام باهاش البته میزارمش به حساب اینکه تازه نامزد کردیم و اوایلشه 

میگن مردا اوایل همینجورین بعدا درست میشن

نامزد من جایی که کار میکنه با اینجا 7 ساعت راهه ،وقتی بفهمه پریودم نمیاد پیشم 🥲

مردا همینن توقعی بیشتر نداشته باش

منم تورابطه فهمید پا نمیدم رفت گفت فقط بخاطر رابطه میخاستمت💔

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰
بکِشش یه لنگش بده من یه لنگش تو گفتم یک دو سه بکششششش

یاامام هشتم دردشو من جای مادر از پشت گوشی حس کردم گفتی بکشش🤣

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰