گفته یکم چمدونم دریچه قلبت شله و کاملاً سالمی و یکم برام ویتامین ب نوشت .
قلبم چند روزه درد میکنه دردش امشب خیلی زیاد شده طوریکه از سینم محکم میگیرم
یعنی ممکنه طی این ی سال بیماری قلبی گرفته باشم ؟؟؟
ی روز میرسه که چمدونم رو بستم بارون در حال باریدنه ، پوتین مشکی با یک هودی و هدفون و چتر ، دسته ی چمدونم رو میگیرم و میرم فرودگاه امام ، برای آخرین بار خیابون ها ، مغازه ها و تمام جاهایی که باتو خاطره داشتم رو از نظر میگذرونم ، برای آخرین بار میام سر کوچه تون ، برای آخرین بار گریه هامو میکنم و برای همیشه و همیشه فراموشت میکنمو در حالی که با هواپیما از زمین بلند میشم تو و اون خیابونا به فراموشی کامل سپرده میشین . ولی اینو بدون که من خیلی دوستت داشتم خودت نخواستی..!✈️:))
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
نه عزیزم خیالت راحت باشه همش از استرسه طبق تجربه دقیقا مشابه میگم
همه بهم میگن استرس و اضطراب داری
اما چرا خودم متوجه نیستم
یعنی اضطراب پنهانه؟؟
ی روز میرسه که چمدونم رو بستم بارون در حال باریدنه ، پوتین مشکی با یک هودی و هدفون و چتر ، دسته ی چمدونم رو میگیرم و میرم فرودگاه امام ، برای آخرین بار خیابون ها ، مغازه ها و تمام جاهایی که باتو خاطره داشتم رو از نظر میگذرونم ، برای آخرین بار میام سر کوچه تون ، برای آخرین بار گریه هامو میکنم و برای همیشه و همیشه فراموشت میکنمو در حالی که با هواپیما از زمین بلند میشم تو و اون خیابونا به فراموشی کامل سپرده میشین . ولی اینو بدون که من خیلی دوستت داشتم خودت نخواستی..!✈️:))
اگر خیلی میترسی برو ی نوار قلب بده .تهران بیمارستان شهیدلواسانی با بیمه تامین اجتماعی هم قرارداد داره.من خیلی رفتم براقلبم اکو عکس رنگی اسکن رنگی قلب باتزریق همشو رفتم مال قلبم نبود مال مغزمه و کنترل استرسو فشار و فکر و خیال
🏴بخشودگی اهل گنه در صف محشر وابسته به یک گردش چشمان حسین❤️ است🏴
شما از کجا میدونی شاید این بنده خدا مشکلش جدی یاشه😐
چون پرولاپس یا همون شلی دریچه اصلا بیماری به حساب نمیاد و چون ویتامین داده دکتر یعنی خیلی خفیف بوده درجش که با ویتامین ردش کرده و تقریبا محاله تو یه سال پیشرفت کنه و اینکه درد قلبی با فعالیت همراهه
کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...