2777
2789

کوچیک که بودم مامانم خیلی سر مسائل بیخودی مثل حجاب و وسواس تمیزی پاکی و حرف مردم و … کتکم میزد. یادمه ۲۰ سالگی میخواستم برم ابروهامو بردارم با کمربند منو میزد که مگه خرابی قبل ازدواج دست بزنی به ابروهات

الان از همه‌جا بلاکه و عکس و اینامو نمیتونه ببینه. بنا به شرایطی فقط تماس ویدیویی داریم ولی هر روز حرف میزنیم

همسرم میگه فقط به خودت فکر کن. اگه ارزش و نفعی برات داره الان باهاش رابطه‌تو ادامه بده در غیر این صورت کلا از زندگیت حذفش کن انگار نبوده. اگه این کارو کنم از غصه دق میکنه

ولی هربار باهاش حرف میزنم که کتکم زدی و ازارم دادی یا میزنه زیر گریه یا تلفن رو قطع میکنه یا میگه توهم زدی یا میگه اون موقعا این مدلی مد بود. حتی یک بار هم نشده عذرخواهی کنه

من یادمه شبایی که منو میزد وقتی میخوابیدم دعا میکردم شب بمیرم و دیگه بیدار نشم یا صبح که بیدار میشم مامانم دیگه زنده نباشه

دلم باهاش صاف نمیشه هربار میبینمش یادم میفته چجور میتونست روو بچه بی دفاع خودش اونجوری دست بلند کنه. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

رفتمتراپیست میگه گذر کن و ببخش. نمیتونم چون اشتباهشو نمیپذیره

اخی عزیزم 

فقط خودت میتونی به خودت کمک کنی

گذشتت سوخت و تلخ شد

چرا حال و آینده ت رو با فکر اونا داغون میکنی گلم

چه حدیث آشنایی گذشته ها گذشتهمیخوای راحت باشی گذر کن سخته حمل اون حجم خاطرات تلخمن حتی یادآوری کنم چ ...

خیلی برام سخته. هر روز روو دوشمه

مثلا یه بار توو یه جمعی نشسته بودیم یه پسرخاله‌م یه چیزی راجع به شب حجله گفت من اصلا یادم نمیاد چی بود

بعد همه خندیدن منم بچه بودم نمیفهمیدم خندیدم

بعد که رفتیم خونه توو حموم با بدن لخت منو زد مثلا ۳۰ کیلو بودم اون موقع

عزیزم گذشت کن اونموقع همه مادرا اینجوری بودن حالا شایدکتک نمیزدن ولی خوب درست نیست که تو گذشته بمونی در ضمن نباید در مورد این مسایل با همسرت صحبت میکردی به هر حال مادرته

بردی گذاشتی کف دست شوهرت ؟

برو مشاوره

به کارای مادرت فکر نکن گناه داره اون خودشم حالش بد بوده احتمالا تو زندگیش خیلی مشکل داشته

آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم

منم خیلی کتک خوردم و میخورم از دستش همین هفته پیش با کتری زد دستم و سیاه کرد منم گذاشتم رفتم خونه بابام اینقدر زنگ زد التماس کرد برگشتم 

منم نمیبخشمش یکسال دیگه میرم دانشگاه قطع رابطه میکنم با همشون 

جذاب سایتم😜

رفتمتراپیست میگه گذر کن و ببخش. نمیتونم چون اشتباهشو نمیپذیره

من خودم شخصا نمیتونم کسی رو ببخشم که حاضر نیست حتی قبول کرده اشتباه کنه و عذرخواهی کنه 

ولی اگر ببخشی و فراموشش کنی حال دل خودت خوب میشه 

سخته ها و طول میکشه 

ممکنه بگی بخشیدمش بازم ته دلت صاف نشه طول مبکشه 

ولی اگر ی مار نیشت بزنه سریع میری خودتو درمان میکنی یا میوفتی دنبال مار میگی چرا نیشم زدی و من لایق نیشت نبودم

منم همینجوری بودم سر مسائل الکی مثل درس یا دوست یا هر چی کتک خوردم

برعکسش ابجیم همونا رو تکرار میکنه و بسیار بد دهنه ولی مامانم هیچی بهش نمیگه میگه رو بچم اثر میزاره

الانم ک دارم وارد زندگی مشترک میشم همچنان دخالت هاش هست 

نامزدمم با زبون بی زبونی بهم فهمونده ک فهمیده مقصر ی سری کارام مامانمه

ی دفعه بهم گفت تو اینجوری نیستی بفهمم کی اینقد پرت می‌کنه خوب میشه

ی سری هم گفت برو ب همونا ک رابطمونو ب بازی گرفتن بگو ادامه پیدا کنه نمیزارم تا عمر دارن و دارید همو ببینید🥲

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️ 

اگه مشکلی با یکی از. اعضای خانوادتون دارید به هیچ عنوان به همسر یا خانواده شوهر نگید ،درد دل نکنید . ...

همسرم ادم خوبیه و همیشه پناهم بوده. مادر خودش فوت شده و خواهر نداره

پدرشم دخالت نمیکنه

هیچ وقت هیچ چیزی رو به روم نزده و همیشه میگه من بهت افتخار میکنم با این همه سختی انقدر موفق شدی