2777
2789
عنوان

بچم تب داشت الآنم بالا آورد

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 68 پست
ندارم استامینوفن

بچت تب داره تو خونه دارو نداری؟

واقعا که

بعد منتظر شوهرتی؟

خودت آژانس بگیر بچه رو ببر

بچت بخاطر کم آبی دچار ضعف شده

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب،دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چیکارش کنم آخه تبش کم شده فقد خیلی بد بالا آورد از بینیش هم اومد داشت خفه میشد خدا از شوهرم نگذره. ...

منم روزی ک بچم اونجوری شد از صبش بی حال بود تب داشت منم دم دمای عید بود داشتم پتو می‌شستم شوهرمم سرکار بود مامانم اومد گفت بچه تبش بالاست بیا ببریم دکتر گفتم بزار از سرکار شوهرم بیاد ببریم مامانم نذاشت رفتیم باز خوبه دم در درمانگاه تشنج کرد دکتر گفت اگه تشنجش طولانی میشد به مغزش آسیب شدیدی میخورد 

یکسال و ده ماه

مواظب باش تو رو خدا. بچه بی حال شده. همین الان زنگ بزن ۱۱۵. شرایطش رو بگو. بهت راهنمایی میکنن ول یمن چون تجربه اش رو دارم بهت میگم باید ببری بیمارستان

مامانِ مانی 💙 و آناهیتا💕
ببین اگه مشکلت پول هست بیا خصوصی شماره کارت بده بهم

کارت پیشم نیست  وضع مالی مون خوبه شوهرم   کارت خونه نمی‌ذاره هیچ وقت نشد  بگه این دویست تومان خونه باشه شاید یه موقع لازمت شد 

کارت پیشم نیست وضع مالی مون خوبه شوهرم کارت خونه نمی‌ذاره هیچ وقت نشد بگه این دویست تومان خونه ب ...

ببخشین به خدا نمی‌خواستم ناراحتت کنم. معذرت میخوام

مامانِ مانی 💙 و آناهیتا💕
بچم تبش کم شد بنظرتون تا یکی دوساعت دیگه اشکالی نداره ولی بیحاله

زنگ بزن ۱۱۵. اونجا کارشناس دارن بگو چجوری هست. تبش الان چنده؟ اگه زیر بغلش بالای ۳۸.۵ هست واقعا خطرداره. با دستمال ولرم مرتب شکم و پاهاش رو مرطوب کن

مامانِ مانی 💙 و آناهیتا💕