2777
2789
منم رفتم بهداشت نوشت برام گفت برو بگیر تازه قرص هم نوشت گفت برو بخر تو کجا زندگی میکنی؟

وا چ عجیب من که همه رو انجام دادم 😐کرمانشاهم . من دکتر برام ازمایشارو مینوشت میبردم بهداشت ازم میگرفتن 

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی گرونه دلم میهاد نگیرم

وای منم هی گفتم نگیرم دو ماه پیش دکتر نوشت چون گرون بود انجام ندادم میخ ام دین ماه انشااللع جنین انتقال بدم دیگه گفتم انجام بدم وقتی انجام دادم هم پشیمون شدم گفتم گرون بود

کاربری سوممه انشااالله ک دیگه تعلیق نشم،با دل پاکتون محتاج دعاتونم

خیلی گرونه دلم میهاد نگیرم

منظورت همون آزمایش های اول بارداری هست که دکتر دستور میده  ببینه ترویید داری 

قند داری ؟

خوب منم می خوام برم 

چرا اون چند تا آزمایش خون اینقدر گرونه ؟

معجزه شکر گزاری...

وای منم هی گفتم نگیرم دو ماه پیش دکتر نوشت چون گرون بود انجام ندادم میخ ام دین ماه انشااللع جنین انت ...

اره به نظرم بی دلیله

بعد عزیزم یه سوال دیگه چجوری میگیره فقط از خون یا ادرار هم است چقدر خون میگیرن؟

منظورت همون آزمایش های اول بارداری هست که دکتر دستور میده ببینه ترویید داری قند داری ؟خوب منم می خو ...

اره والا نمیدونم چرا اینقدر گرونه منم تازه رفتم خانه بهداشت گفت اول برو ازمایش هارو بگیر بعد بیا