2777
2789
عنوان

ماشین چینی

91 بازدید | 21 پست

X33اتومات صفرخریدم همه اطرافیانم مسخرم میکنن که ماشین چینی اصلا خوب نیس صاحب اول واخرش خودتی حالم خوب نیس اصلا دلم شکسته هیچ کس حتی بهم یه افرین نگفت چون با پس انداز خودم خریدم 

x33عالیه

ماشالا بهت خیلی خوبه مشتریشم اتفاقا عالیه

برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستید عزیزانم🤍   به شوق نور در ظلمت قدم بردار🌱من از نسل اریایی هستم و فرزند کوروش بزرگ🌚دوستای عزیزی که مخالف نظرم هستید،عقده ای ها،عصبی ها،کسایی که هنوز اندازه گاو نمیفهمن،ریپ نزنیددددددددددد حوصله تعلیقی ندارممممم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

جدی میگی ؟یا اینطوری میگی دلم نشکنه

نه به خدا جدی میگم

خیلی مشتری داره

شاید سر در نمیارن که اینجور میگن

ما خودمون x33 دنده ای داریم خیلی ماشینه اوکییه

برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستید عزیزانم🤍   به شوق نور در ظلمت قدم بردار🌱من از نسل اریایی هستم و فرزند کوروش بزرگ🌚دوستای عزیزی که مخالف نظرم هستید،عقده ای ها،عصبی ها،کسایی که هنوز اندازه گاو نمیفهمن،ریپ نزنیددددددددددد حوصله تعلیقی ندارممممم

میگن کاش پارس صفرمیخریدی

اصلاااااا

ببین اگه سوار هر دو شده باشی واقعا تفاوت و حس میکنی

زمین تا اسمون فرقشونه

میگن کاش پارس صفرمیخریدی

غلط کردن درسته ماشین داخلی بازار فروشش بهتره ولی قطعا ماشین چینی ایمن تره شما کاپوت یه ماشین چینی مث برلیانس رو با دست نگه دار کاپوت پارس رو هم نگه دار مقایسه کن ببین چقد اختلاف وزن دارن به همین نسبت بدنه محکم تر و مقاوم تره