2777
2789
عنوان

چرا همه بدبختی ها مال دختراس خوشی ها پسرا چرا خانوادم پسر دوستن

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 31 پست
۳۰ سال زن ندارع صدتا کار براش درست کردن نموند سرکار حالا باز جایی مشغوله مامان بابامو کتک هم زده تا ...

ادم هرچی به دردنخور تر همونقدر عزیزتر

چه بلایی سر برادرت آوردن دلم واسش سوخت این دو روزم تو این دنیا دووم نمیاره

خودت چند سالته؟

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ادم هرچی به دردنخور تر همونقدر عزیزترچه بلایی سر برادرت آوردن دلم واسش سوخت این دو روزم تو این دنیا ...

من ۲۴ ام 

همش محبت بهش میکنن 

چند سال معتاد بوده و الان مثلا خوب شده 

کلا دنیا بر وفق مرادشه

من ۲۴ ام همش محبت بهش میکنن چند سال معتاد بوده و الان مثلا خوب شده کلا دنیا بر وفق مرادشه

دیونه ای فکر میکنی بخدا بزار پدر مادرت نباشن این برادرت حتی دماغشم نمیتونه بکشه بالا .

درس میخونی ؟

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

دیونه ای فکر میکنی بخدا بزار پدر مادرت نباشن این برادرت حتی دماغشم نمیتونه بکشه بالا .درس میخونی ؟

حتی بهشون میگه زودتر بمیرید مال و منالتون. برسه به من 

منم اگه حرفی بزنم میگه خفه شو تو دختری نصف می‌بری 

درس نه تموم شده 

حتی بهشون میگه زودتر بمیرید مال و منالتون. برسه به من منم اگه حرفی بزنم میگه خفه شو تو دختری نصف می‌ ...

سر کار نمیری؟ 

اصلا محل نده سعی کن تا جایی میشه باهاشون دمخور نباش

بگو آره برسه دو روزه دود میکنی میره هوا 

واقعا برادرت جای دلسوزی داره

سر کار نمیری؟ اصلا محل نده سعی کن تا جایی میشه باهاشون دمخور نباشبگو آره برسه دو روزه دود میکنی میره ...

اخلاق ندارع بی ادبه ،با اینکه کلی خرجش میکنن 

ماشین براش خریدن مغازه براش زدن ولی برای من کاری نکردن ،حالا شما فک کن یه روسری برای من بخرن حسودی می‌کنه 

اخلاق ندارع بی ادبه ،با اینکه کلی خرجش میکنن ماشین براش خریدن مغازه براش زدن ولی برای من کاری نکردن ...

عجب 

سعی کن یک راهی پیدا کنی اگر اذیتی یک انتخاب درست بکن ازدواج کن و برو

والا که شانس ......۲ساله با یکی آشنا شدم الان سربازیه اونم نمی‌دونم تهش چیه

نگران نباش امیدوارم خوب بشه صبر و تحمل مهمه 

عجله ای انتخاب نکن پس فردا پشیمون نشی

لطفاً برام دعا کنید وضعیتم قاطی باطیه

چشم حتما عزیزم امیدوارم هرچی خدا میخوایی بهت بده نگران نباش