2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت میرم با یکی دیگه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1054 بازدید | 49 پست
چجوری خودمو جمع کنم چجوری باهاش رفتار کنم حالم خیلی بده

تا وقتی که خودت رو لایق یه آدمی ندونی که بهت متعهد باشه و رفتارش رو توجیه کنی همینه 

ارزش خودت رو بالا ببری هیچ کس جرات نمیکنه باهات چنین رفتاری داشته باشه 

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
تا وقتی که خودت رو لایق یه آدمی ندونی که بهت متعهد باشه و رفتارش رو توجیه کنی همینه ارزش خودت رو بال ...

کاش یاد بگیرم خیلی بهم بی احترامی و بی توجهی میشه

میشه با مثال بگین بدونم مثلا الان با این حرف زشتی ک زد گفت میرم با یکی دیگ چجور باهاش رفتار کنم؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاش یاد بگیرم خیلی بهم بی احترامی و بی توجهی میشهمیشه با مثال بگین بدونم مثلا الان با این حرف زشتی ک ...

من یبار شوهرخالم گفت میرم زن میگیرم 

خالم گفت برو بگیر ولی دیگه انگشتتم بهم نخوره 

دیییگه تکرار نکرد 

بتید بدونه ترس از دست دادنشو نداری اتفاقا منتظری بره انجام بده که قیدشو بزنی 

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد.