2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت میرم با یکی دیگه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1054 بازدید | 49 پست

نباید نشون بدی از اینکه میره با یکی دیگه تو چیزیت میشه ... 

بعد مگه مامانشی بیدارش کنی 

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهر سابق منم خودش همه کار می‌کرد

ی ماشین داشت سالی ی بار من سوارش نمیشدم

گاهی با دوستام میرفتم کافه، مثلا ماهی ی بار

ی بار وسط دعوا ک واسطه اومده بود پیش بزرگ ها گفت این زن زندگی نیست با دوستاش میره کافه

اینقد اعتماد ب نفس منو گرفته بود فک میکردم حق با اونه

توهم میگفتی وظیفه ی تو درمقابل من چیه .کدومارو انجام میدی ک اونوقت انتظار دادی من تمام وظایفمو انجام بدم

بگو تو باید منو ببری بیرون وظیفت اینه ک بهم ارامش و امنیت بدی .کدومو انجام میدی ک اونوقت واس یه بیدار کردن الم شنگه ب پا میکنی 

اصلا بهم نگفت منم نفهمیدم کار داره اینم که گفته باشه ولی من بیدارش نکرده باشم بازم ارزش داره بهم بگه ...

نه

هیچی ارزش گفتن این حرفو نداره

به نمک گیریِ این خلقِ پُر از حیله مکوش که نمک خورده، نمکدانِ تورا می‌شکند!

توهم میگفتی وظیفه ی تو درمقابل من چیه .کدومارو انجام میدی ک اونوقت انتظار دادی من تمام وظایفمو انجام ...

اصلا به من گوش‌ نمیداد قهر کرد رفت و دیگ هم نمیاد اخه خونمون تو حیاط خونه خانواده ی منه چو قبول نکردم برم پیش اونا 

چیکارکنم چجوری رفتار کنم میخوام دیگ اصلا و ابدا تا چندروز سراغش نگیرم خودشم میشناسم نمیگیره

شوهر سابق منم خودش همه کار می‌کردی ماشین داشت سالی ی بار من سوارش نمیشدمگاهی با دوستام میرفتم کافه، ...

بخدا منم اعتماد ب نفسم از بین رفته فکر میکنم اندامم همه چیم باید مثل اون خرابایی ک دوس داره باشه 

مطمعنم میره انتقام میگیره ازم ک خودشو خالی کنه😔چیکارکنم

شمایی نسخه رفتن خونه بابابراش میپیچی خودت این کارامیکنی؟ شایدعصبی بوده ی چیزی گفته رفته نکنیدتوراقران داریدعواقب رفتن وطلاق رامیبینیدلطفاتشویق نکنیدلطفالطفا   من نمیگم مردحق داره هرغلطی بکنه بی احترامی خیانت یادست بلندکنه رو زن ولی توراخدا ی کم اروم کنیدکسی راکه شرایطش بده وعصبیه را

نباید نشون بدی از اینکه میره با یکی دیگه تو چیزیت میشه ... بعد مگه مامانشی بیدارش کنی

اگ کار داشت میگفت بیدار میکردم یا اصلا چرا خوابید وقتی کار داره اصلا به من چه حالا انگار دکتره کلی مریض رو دستش مونده 

مطمعنم میره با یکی تا عقده ای که ازم داره رو خالی کنه چیکار کنم چجوری رفتار کنم😔

شمایی نسخه رفتن خونه بابابراش میپیچی خودت این کارامیکنی؟ شایدعصبی بوده ی چیزی گفته رفته نکنیدتوراقرا ...

میشه بگین چیکارکنم قهر کرد رفت و نمیاد میشناسمش چون خونه ی منه خونه ی اون نیست

و مطمعنم میره خیانت میکنه تا عقده ای ک ازم داره رو راحت خالی کنه 😔

بخدا منم اعتماد ب نفسم از بین رفته فکر میکنم اندامم همه چیم باید مثل اون خرابایی ک دوس داره باشه مطم ...

نمیدونم والا

به نظر میاد درک درستی از زندگی مشترک نداره

هر رابطع ای نیاز ب تلاش طرفین داره

اینجوری شما فرسوده میشید

اصلا به من گوش‌ نمیداد قهر کرد رفت و دیگ هم نمیاد اخه خونمون تو حیاط خونه خانواده ی منه چو قبول نکرد ...

از اول باید طوری رفتار میکردید ک حتی قهر هم بکنید باید شب تو خونه باشید ن بیرون 

الانم سراغشو نگیر واهمیت نده بزار فک کنه واست مهم نیس

البته خودم باشم پیام میدم ک خجالت بکیش و تنهام گذاشتی کجایی 

میشه بگین چیکارکنم قهر کرد رفت و نمیاد میشناسمش چون خونه ی منه خونه ی اون نیستو مطمعنم میره خیانت می ...

یعنی واس یه بیدار نکردن عقده کنه و بره خیانت 

یا مشکل دیگه ایی دارین

نمیدونم والابه نظر میاد درک درستی از زندگی مشترک ندارههر رابطع ای نیاز ب تلاش طرفین دارهاینجوری شما ...

بله درسته همه چیز پیش ما یک طرفه هست اما اون طوری پیش خودش وانمود کرده که مشکل از من هست