2777
2789
عنوان

من ازدواج کردم اشتباهه از پدرم ماهیانه بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 28 پست

نه اصلا نگو چون شوهرت بفهمه قطعا خیلیی بد قاطی میکنه 

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬

اگر پدرت خودش راضی هست انجامش بده

کاش بیمه برات می‌ریخت الان بازنشستگی بگیری

ولی ببین اگر هم این کارو کردی شوهرت اصلااااااا نفهمه

تا میتونی هم سعی کن شوهرتو سیخ بزنی کار کنه پول در بیاره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اگر پدرتون وضع مالی خیلی خوبی داره که براش مشکلی نیست بهتون ماهیانه بده بگیر اشکالش چیه شما هم بچه ش هستی فقط قبلش مطمئن شو همسرت با این موضوع مشکلی نداشته باشه آخه خیلی از آقایون به غرورشون بر میخوره

پدرت راضیه که بده ما سه تا خواهر هستیم پدرم وضعش خوبه ماهانه مشخصی به من و خواهرهام میده  نزدیک 45 سالمه 25 ساله ازدواج کردم 10 روز پیش به مدت 8 روز با خواهر کوچیکم و شوهرش و دو تا بچه هام و پدر و مادرم به خرج پدرم دبی رفتیم 

خودش بهت پول نمیده پدرت . مگه وضع مالیت نمیدونه . به نظرم مستقیم نگو پول بده از وضعیتت اظهار ناراحتی کن . من مستاجرم بابام هر وقت منو ببینه به دخترم پول میده برادر مجردمم زیاد بهم پول میرسونه . فکر کن اینا نبودن من میخواستم چیکار کنم با این گرونی ها

خوبه ولی در شرایطی که همسرتون جنبه پذیرش این موضوع را داشته باشن 

مورد مشابه به شدت دیده شده که بعضی آقایون تا حمایت خانواده خانم را میبینن وظایف مدیریتی و سازندگی و حمایتی را که به طور کلی جز انرژی مردانه است و آقایون نرمال دارن، فراموش میکنن و فکر میکنن که وظیفه خانواده خانمه که ماهیانه و کمک هزینه هایی به زندگی شخصیشون تزریق کنن 

و بلعکسشم وجود داره که آقا خجالت زده و سرافکنده میشن و احساس میکنن قدرت مدیریت ندارن و از پس  تامین مالی خونه و همسرشون بر نمیان و کمبودی هست و .... همه اینا هم طبعاتی داره

انشاءالله که همسر شما اینطور نیستن ولی از این موضوع مطلع بشید روحیات و خلقیات همسرتون یکبار بسنجید و اگر دیرید مشکلی نیست اینکارو کنید  و یا اگر صلاح دونستید بین شما و خانوادتون باشه و اصلا همسرتون مطلع نشه

ما اول زندگی هر چقدر هم وضع مالی خوبی داشته باشیم اگه خانواده ها کمک کنن زودتر پیشرفت میکنیم 

من خودم هم بابام گاهی برام پول میریزه و اتفاقا خیلی می‌چسبه و اونم مامانم بهش میگه مثلا ماهی یا چند وقتی یه بار

مادرشوهرمم گاهی برا شوهرم پول میریزه مثلا وقتی میریم مسافرت 

دستپختم عالیه اگه جایی در مورد غذا نظر دادم مطمعن باش خوبه  
خودش بهت پول نمیده پدرت . مگه وضع مالیت نمیدونه . به نظرم مستقیم نگو پول بده از وضعیتت اظهار ناراحتی ...

راستش از گلایه کردن به قولی ناله کردن از زندگیم جلو بقیه بدم میاد مخصوصا خانوادم