2777
2789
کسی که براش تاپیک زدید یه پسربچه بدسرپرست بشدت بی ادبه

من ۷ ساله اینجام اولین باره تاپیک میزنم که از قضا خیلیم پشیمونم بابت تاپیکی که زدم نباید خودمو خم شآن این بچه بی تربیت بددهن میکردم. جریان این بود دیشب تو یه تاپیکی به خانما تیکه انداخت من و چندتا از دوستان جوابشو دادیم ظهر تو یه تاپیک دیگه منو دید کلی فحش رکیک داد تاپیکم ترکید نشد بهش بگم چه مرگته این شد که خودم تاپیک زدم😁

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من ۷ ساله اینجام اولین باره تاپیک میزنم که از قضا خیلیم پشیمونم بابت تاپیکی که زدم نباید خودمو خم شآ ...

به منم فحش داده

تعلیق هم نمیشه 

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

به منم فحش دادهتعلیق هم نمیشه

این پسره کلاً رم کرده 😂من فکر کردم فقط به من بی ادبی کرده😂

ایراد اینجا زیاده اساسی ترین ایرادش اجازه ورود به آقایون مزاحم و دختر بچه هاست که تاپیکای تخیلی میزنن

این روزا کی این همه سرمایه داره ک ی جوون ۲۵ ساله بخواد داشته باشه خداروشکر با توجه سنش وضعمون خوبه

خدا رو شکر خدا بیشتر و بهتر بهتون بده

پس این تعداد سکه ای که میدونی نداره چه ارزشی داره که بعنوان مهریه انتخاب کردی؟! 

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
خدا رو شکر خدا بیشتر و بهتر بهتون بدهپس این تعداد سکه ای که میدونی نداره چه ارزشی داره که بعنوان مهر ...

یجورایی رسمه که تاریخ تولد مهریه باشه حتی مادر و مادربزرگم همینن 

رسمی که پشتش هیچی نیست واقعا چه رسمی! 

بنظرم پسری که هر چقدر کم یا زیاد داره حاضره بعنوان مهریه به زنش بده خیلی واقع بینانه تره تا یه عددی که هیچ حسی هم نسبت به اون مبلغ نداره بگه

البته این نظر منه شما هم حتما خوشبخت و عاقبت بخیر میشید❤️

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
اونم میگن اگه بخای مهریه بگیری دوسه سال دوندگی داره بعدش بده سالی یدونه س..یعنی ارزش داره؟

سالی یه دونه نیست عزیزم. بر حسب دارایی مرد در نظر میگیرین. بیشترش هر سه ماه یه دونه سکه باید بده

اخه رسم بی پشتوانه به چه دردی میخوره . یه جایی باید رسم و عوض کنید . در حد توان داماد مهریه تعیین بشه که بتونه بده چون به گردنشه