2777
2789

نمی‌دونم حالا درک میکنید منو یانه؟پسرم امسال اوله نه سر کلاس نه تو خونه مشق نمی‌نویسه اینقدر روش بازی براش امتحان کردم اصلا اهمیت نمیده معلمش همش به من میگه چرا کار نمیکنی ضعیفه میگه دیکتش رو ننوشت سر کلاس مشقش رو سر کلاس ننوشت من باید دو ساعت بشینم بعد مدرسه تا این به زززوررر بنویسه یعنی تا میرسم خونه شبه ،میارمش خونه هزار تا روش از تو اینستا پیدا میکنم کار میکنم ولی روش رو اونطرف میگیره تا نگاه نکنه خودش رو شل می‌کنه می‌ره زیر میز مدادش رو شل میگیره از عمدا اینقدر حرصم میده که میبینم یک ساعت گذشته و این از عمد یه کلمه هم ننوشته اونقدر تهدیدم می‌کنه پاره میکنم نمیرم که من رو شناخته میگه کاربرگم رو پاره میکنما منم پارش کردم گفتم بفرما فردا برو به معلمت بگو الان نشستم گریه میکنم نمی‌دونم دیگ چیکار کنم همه درساش رو هم جمع شده معلم هفته دو نشانه درس میده این تکالیفش رو هم همه جمع شده ضعیف شده خصوصی گرفتم با همونم همینه نمی‌دونم چیکار کنم معلمش برگشته میگه پیر می‌کنه آدم رو نمی‌دونم حق میدین درک میکنین یا نه شوهرم اومده میگه تو زیادی شلوغش کردی ولش کن نره بیخیال ننویسه ولی مگه میشه فقط شیرش کرد بیشتر

ما این همه درس خوندیم چی شد

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تشویقش کردی؟مثلا یه جایزه براش بخری وقتی یکی دوتاکارشوانجام داد بهش بدی...یاببری به معلمش بدی تو کلاس پیش دوستاش بدن بهش ..بگن پیشرفت کرده ..اینجوری بچه تلاش خودشو میکنه ..ولی دعوا ولج نکن باهاش...کم کم یادمیگیره 

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️
خانم‌های عزیزم ممنون میشم لطفا یک صلوات واسم بفرستید به نیت حاجت رواییم آرامش بهم برگرده مشکلم حل ب ...

اللهم صل علی محمدوآله محمدوعجل الفرجهم 

انشالله حاجت روابشی عزیزم

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️

اولا مدرسه اگر کلاس پرجمعیته ببرین جای کم جمعیت 

دوما ببین دلیلش چیه که نمینویسه متوجه نیست 

مسعولیت دادین تاحالا بهش مثلا مسواک زدن هرروز جزو وظایفشه یا حمام رفتن یا کمک تو جمع کردن میز غذا 

بشین حرف بزن مشخص کن براش مثال بزن بگو آرزوت چیه؟ 

ماشین خوب دوست داری 

گوشی دوست داری باید درس بخونی خودت بخری دراینده 

شاید این حرفا الان برات نامفهوم بیاد من پسرتون رو نمیشناسم بذار کلی بگم باید هدفش رو مشخص کنی که اکر بخونی این میشه نخونی این حالا تصمیم با خودته 

البته منطقی 

اگر واقعا از دستت خارج هست باید بگین مدرسه ارجاع بده به مشاور با خودت بیرون یکی دو جلسه مشاوره ببری حل میشه 

پایه اول چالش زیاد داره 

برای سلامتی مادربزرگم حمد بخونی خوشحال میشم🫀🙃
میگم که ضعیف میشه همش رو هم جمع میشه از خداشه که بیخیالش بشیم اصلا لج می‌کنه تا خستت کنه بلند بشی

شاید میبینه انقد بهش اهمیت میدی بدتر خودشو لوس میکنه. یه مدت بی‌تفاوت باش نهاااایت تابستون مجبور میشه درس بخونه دوباره. ولی حتما با یک مشاور کودک حاذق صحبت کن

پزشک کوچولو🩺📚

اولا مدرسه اگر کلاس پرجمعیته ببرین جای کم جمعیت دوما ببین دلیلش چیه که نمینویسه متوجه نیست مسعولیت د ...

اره کلاسشون خیلی شلوغ نیست قبلاً زبان انگلیسیش فقط شش نفر بود ولی همین بود دوم اینکه واقعا خوب فهمیدین هم خودم و هم اون نیاز به مشاوره داریم چون منم خیلی ضعیف شده اعصاب و روح روانم باور کنید جایزه براش بی معنی هست متاسفانه این اصلا نمیدونه آرزو یعنی چی