2777
2789
عنوان

همسرم همین روزاست که بیاد خونه مون ومن دوست ندارم بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 10228 بازدید | 221 پست

برای همین چیزهاست که رابطه توی عقد نباید داشت 

همسرت خیالش راحته دیگه 

به پدرت بگو بهش یه وقت بده 

با یه جشن کوچکی برو سر خونه زندگیت 

خیلییییییییی طولانی توی عقدی خیلی 

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
اگه واقعا دوست داره باید به خودش بیاد خانوادش مگه مرده ان خب یه جا اجاره کنن جهازمختصری بخرید برو سر ...

جهاز ولباس وطلا اینا رو داریم فقط نگین طلاتو بفروش نمیخوام ازهمین اول کاری راحت طلب باشه که تا به مشکل خورد رو طلای من حساب باز کنه

سعی میکنم اگر نظرو راهنمایی که میکنم اول کل تایپیک رو بخونم وطبق شرایط استاتربعدا نظر بدم پس ممنون میشم اگر نظری تو تاپیکم دادین کل تاپیکارو بخونید و ازشرایطم آگاه باشیدبعدا نظر بدین اینجوری همو با حرفامون اذیت نمیکنیم🌺🪻🌺🌷

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اسی تو که تجربه ی متاهلی داری بم راهنمایی بده

من تازه عقد کردم مادر شوهرم اینا لهجه منطقه خودشون رو دارن من گاهی که با لهجه حرف میزنه نمیفهمم چی میگه.

پای تلفن همسرم گف خانومم با لهجه حرف میزنین نمیفهمه بعد برگشت با خنده گف یعنی بش فحش هم بدیم نمیفهمه؟ همسرم گف نه هوای خانوم منو داشته باشید.

به همسرم گفتم خیلی حرفش زشت بود همسرم برای اینکه اختلاف پیش نیاد گردن نگرفت و گف نه اون حرفو خالم زد و اینا در صورتی که من فهمیدم مامانش گفت. 

ما هیچ اختلافی باهم نداریم با خودم خیلی محترمانه صحبت میکنه و احترام میزاره مادرش اما این حرفش به همسرم برام عجیب بود . بنظرت واکنشم چی باشه؟

به خانوادت بگو اگه خیلی کشته مرده شوهرمید و نگران نیازهاش هستید برامون خونه رهن کنید .به خاطر این چی ...

سلام

عزیزم مگه تو عروسی غیر قر دادن اتفاق دیگه ای می افته؟

از لحظه ای که خطبه عقد جاری شه دختر و پسر زن و شوهر محسوب میشن و داشتن رابطه عیب و عار نیست

اون که بهت بخواد ایراد بگیره که چرا با شوهر حلال و رسمیت رابطه به عقلش شک کن

اگه واقعا دوست داره باید به خودش بیاد خانوادش مگه مرده ان خب یه جا اجاره کنن جهازمختصری بخرید برو سر ...

عزیزم این ادبیات فلج مقداری نا زیباست

همسرم من همون اول کاری شکست مالی خورد که هنوزم تبعاتش همراهمونه

وهم اینکه مقداری بلند پرواز وتن پرور بوده ولی به شدت مغروره

همین غرورش کار دستش داده ولی کم هم نزاشت تواین چند سال هرچی خواستم داشتم

الان تقریبا به شدت زیر فشاریم

ولی بازم درحال تلاشه دوتا شغل داره فقط باید خدا کمکمون کنه هم ضرر نکنیم وهم گیر آدم ناتو نیوفتیم چون شغلش آزاده ومیبینی تواین راه آدم بدحساب  کم نیستن

سعی میکنم اگر نظرو راهنمایی که میکنم اول کل تایپیک رو بخونم وطبق شرایط استاتربعدا نظر بدم پس ممنون میشم اگر نظری تو تاپیکم دادین کل تاپیکارو بخونید و ازشرایطم آگاه باشیدبعدا نظر بدین اینجوری همو با حرفامون اذیت نمیکنیم🌺🪻🌺🌷
همسرت ادم بدی نیست اخلاقشم خوبه که با وجود بی اعتنایی و بی احترامی رفته باز روز بعد اومده اهل خیانت ...

شهرستان زندگی میکنم شهر کوچیک برای مرد هم به سختی کار پیدا میشه برامن کار پیدا نمیشه خودم تقریبا کار خونگی دارم ولی حقوقم قدری نیست که بشه به همسرم کمک کنم 

وهم کلی بدهی وام داره من مخالف وام گرفتنشم ولی اون درتلاشه دوباره وام بگیره

دیگه عهد بستم میگیر کاراش نباشم که کمتر حرص بخورم

قرض که میکرد من خیلی به هم میریختم وهم اینکه عصبانی میشد میگفت تو منو میترسونی به شدت اهل ریسکه ومن ترسو

اگر میخواستن کاری کنند تواین ۴ سال کرده بودن توقعی ندارم دیگه یه زنگ به من نمیزنن گلمهمیشه من بودنا ...

حق داری. خانواده شوهرتم باید تو این مدت باید یه کمکی می کردن تا شماها برید سر زندگیتون.  شما هم چون عادی باهاشون رفتار کردین و همه مناسبت هاشون رفتید و احترامشون کردین فکر کردن با این قضیه دیگه کنار آمدی و با خودشون می گن مشکل خودشون دو نفر هست و خودشون کشیدن کنار!  

یه مدت خودت سر و سنگین بگیر و نرو دیدنشون،  به شوهرتم بگو از این شرایط خسته شدی و به فکر جدی بکنه!  

بگو زشته میایی خونه ما و تو اتاق داداشم می خواهی کارت انجام بدی و نیازت برطرف کنی و دوباره بری پی زندگیت! بگو منم جلو خانواده ام آبرو دارم، غرور دارم! 

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

اصلا نیازی به بحث ودعوا ودخالت دیگران نیست اگه شوهرت دستش پر بود خودش زودتر تکلیف رو روشن میکرد حتما ...

من ازاونجایی ناراحتم که باهام مشورت نگرفت سرمایه شو برداشت برد توراهی که ریسک بود بش گفتم اگر منو دوست داشتی پول داشتی برام کاری میکردی ولی نکردی پولتو ورداشتی ریختی توجوب

اون ازمن بشتر تحت فشاره

فبلنا اینقدر غر نمیزدم ولی الان خسته شدم نمیکشم

توقع خاصی هم ندارم خونه بتونه بگیره مجلس بزرگ نمیخوام یه دور همی کوچیک خانوادگی وسفر وتمام

واقعا پدرمادرت خیلی عجیبن مگه میشه چهارسال هیچ حرکتی نکنن الانم طرف اونو میگیرنببین شرایط اقتصادی خی ...

دیشب بهش گفتم افسرده شدم سختیا باعث شد نابود بشم دیگه رابطه رو دوست ندارم ومتنفرم جلو جلو گفتم 

ولی به قول شما مردا پر رو تر از این حرفان

خب پس باکره ای ...من جای تو باشم تقاضای طلاق میدم...اگه دوست داره که به خودش میاد اگرهم نداره جدا می ...

احتمال تقاضا دادنم هست 

اگر بریدم میرم تقاضا میدم

الان خونه شون که نمیرم از برج ۶ به این ور خیلی رابطه مو باخانواده اش محدود کردم فقط شوهرم میادو میره ...

بهترین کارو داری میکنی ...از موضعت پایین نیا ...اگه خانوا ه همسرت نمیتونن کمک کن که جشن عروسی بگیرین ، خودتون یه خونه رهن کنین و برین سر خونه زندگی ...اینجوری هلاک میشی ، اعصاب و روان برات نمیمونه 

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
ما اصلا رسم نداریم دوره عقد شب خونه همدیگه نمیمونیم

بهتره

منم ۴سال و نیم نامزد بودم عقد نبودیم ولی ما سنمون کم بود منتظر بودم شوهرم دانشگاه رو تموم کنه به درآ ...

شما حداقل هدفتون وتکلیفتون وزمانش مشخص بوده برا من هیچی کاملا بلاتکلیف

عزیزم من طبق تجربم دارم اینا رو برات مینویسم حرفام یادت بمونه من یه ازدواج ناموفق داشتم خر شدم توی ع ...

بعضی وقتا یه سری رفتارا وبداخلاقی ها داره که دلگیر میشم  وزده ولی درکل مهربونه