2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه واقعا نمیتونم😭خییلی مشکل دارم همه ترکم کردن،من شدم آدم بده

عیب نداره 

اگه الان منفور شدی تا ابد اینجوری نمی‌مونه 

قضاوتا فراموش میشه آدما به این نتیجه میرسن که اشتباه میکردن

هیچ وقت همچین کاری نکن عزیزم. منم گاهی از اوقات از زندگی و فشار هاش خسته میشم میخوام خودکشی کنم بعد ...

منم قبلا خیلی میخواستم اینکارو کنم،ولی الان دیگ نمیتونم ادامه بدم

راه حلی میدونی خواهشا بگو😭

تو از خجالت این حماقتی که کردی باید بمیری بنظرم 😐

این همه میگیم پسرا ارزش ندارن گول نخورید 

میرید با یه پسر خودتونو بی ارزش میکنید 

بعدکه بارداری میشید میفهمید چه غلطی کردید طرفم ولتون میکنه عین دستمال توالت😐😐

بعد دنبال سقط جنین و خودکشی؟🤥😑😑

منم قبلا خیلی میخواستم اینکارو کنم،ولی الان دیگ نمیتونم ادامه بدمراه حلی میدونی خواهشا بگو😭

برو مشاوره برای خودت کادو بخر آهنگ گوش بده فیلم کمدی ببین کارهایی بکن که سرت و گرم کنن به این جیزا فکر نکنی آشپزی کن کارای هنری

نه واقعا نمیتونم😭خییلی مشکل دارم همه ترکم کردن،من شدم آدم بده

ببین می‌فهمم که الان خیلی احساس تنهایی می‌کنی و همه چیز سخت به نظر می‌رسه، اما این احساساتی که داری الان موقتی هستن و همیشه راهی برای بهتر شدن وجود داره. لطفاً به کسی حرفه‌ای مثل مشاور یا روانشناس مراجعه کن چون کمک می‌تونه خیلی تاثیر بذاره. 

خانوادت بفهمن چیکار میکنن؟؟؟

رلت کلا ولت کرد رلت؟

اینجوری خودکشی کنی میبرنت پزشکی قانونی میفهمن چه غلطی کردی 

برو رلتو گیر بیار بیاد پای علطی که کرده بمونه همین جوری ولش کردی بره😐😐😐