2777
2789
عنوان

استوری گذاشته

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 45 پست
فامیل بود واسه همون قبول کردم وگرنه اهل اینجور چیزا نبودم و بعد اینم نیستم یعنی بگم دیگ نمیخوام باها ...

هرچی حرف تو دلته رو بگو اینکه نامردی کرده بیشعوری کرده و هیچوقت نمیبخشیش و رایطه رو تموم کن ، وقت خودت هدر میره اگه ادامه بدی

برگشت هم قبول نکن ، اگع دلیلی داشت گوش بده ببین منطقیه یا نه

اگه بود برکرد نبود اصلا فرصت نده

هرچی حرف تو دلته رو بگو اینکه نامردی کرده بیشعوری کرده و هیچوقت نمیبخشیش و رایطه رو تموم کن ، وقت خو ...

باشه حتما
ممنونم که وقت گذاشتی و راهنماییم کردی 

الان اونجاییم که شاعر میگه: گفتنش شاید نباشد مرهم دردی ولی زندگی آن طور که باید ؛ بر مراد ما نرفت :(    از دردناک‌ترین لحظات؟ وقتی حالت خوب نیست و اونی که انتظار داری حالت رو خوب کنه، بهت بی‌ توجهی میکنه.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فداتشم ، اگه تلگرامی چیزی داری ایدیمو بدم خواستی صحبت کنی میتونم گوش بدم

خدانکنه
نه متاسفانه نه گوشی دارم نه تلگرام از دار دنیا یه عالمه کتاب دارم یه لپتاپ و یه نی نی سایت :)

الان اونجاییم که شاعر میگه: گفتنش شاید نباشد مرهم دردی ولی زندگی آن طور که باید ؛ بر مراد ما نرفت :(    از دردناک‌ترین لحظات؟ وقتی حالت خوب نیست و اونی که انتظار داری حالت رو خوب کنه، بهت بی‌ توجهی میکنه.
خب روی همون لپ تاپت از طریق گوگل تلگرام و این چیزا رو هم باژ کن

بدون شماره که نمیشه !

دوستی ابجی ای چیزی نیستن بذارن با شمارشون وارد بشی!؟

نه دوستام شمارشونو نمیدن آجیمم بچس
این پسر هم رفیقم بود هم عشقم بود هم کل خانوادم بود ولی حیفش کرد همه چیزو 

نه دوستام شمارشونو نمیدن آجیمم بچس این پسر هم رفیقم بود هم عشقم بود هم کل خانوادم بود ولی حیفش کرد ه ...

بگردم من برات

تو خونه سیم‌کارت بلا استفاده ای ندارید؟ یع تلگرام نصب کنی حداقل باهاش

بگردم من براتتو خونه سیم‌کارت بلا استفاده ای ندارید؟ یع تلگرام نصب کنی حداقل باهاش

نه همش دست بابامه نصب کنم میفهمه نمیخوام بیشتر از این از چشماشون بیوفتم 

ببخشید خانوادتم مقصرن دیگه خیلی سختگیری کزدنچند سالته؟

دقیقا اگ سخت گیریاشون نبود ما الان شرایطمون این نمیشد خانواده اون هیچ مشکلی نداشتن ولی وقتی بی احترامی خانواده منو دیدن اونا هم مانع شدن
19 

دقیقا اگ سخت گیریاشون نبود ما الان شرایطمون این نمیشد خانواده اون هیچ مشکلی نداشتن ولی وقتی بی احترا ...

سنتم دیگه واسه گوشی و اپ داشتن مناسبه خدایی

کاش کمکی از دستم برمیومد برات:)

سنتم دیگه واسه گوشی و اپ داشتن مناسبه خداییکاش کمکی از دستم برمیومد برات:)

آره مناسبه ولی خب ...
قربونت عزیزم همین که باهام حرف زدی یکم آروم شدم ممنونم ازت