2777
2789
الهیاز من بتو نصیحت تا وقتی که ۱۹سالت بشه دیگه با هیچ پسری صحبت نکن بچسب به زندگیتمیدونم نیاز داری ک ...

آره واقعا همین تصمیمو گرفتم

چون خودم ازون آدماییم که به هیچچچییی اهمیت نمیدم میدونم که میتونم

بنظرتون واقعا میشه اینا رو فراموش کرد و از نو ساخت؟ خودمم میدونم میتونم شروع کنم ولی میگم اگه توی آی ...

میشه فراموش کرد

کسی که بخوادت با همه خوبی و بدی هات میخواد 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چون زندگی خیلی آروم و بی دغدغه ای داشتم فارغ از جهان یه زندگی آروم و خیلی خوب در کنار شوهرم دور فضای ...

عزیزم

همه  ی ما این تجربیاتو تو زندگی هامون داریم

گاهی وقتا خیلی حساس میشیم

گاهی وقتام عین خیالمون نیست که نیست

مثلا اگر یکی تعریفمون بده ، نمیپذیریمش و اون تعریف مثبتو برای کارمون زیاده روی میدونیم

اما همین که یک نفر یا ۴نفر بهمون ایراد بگیرن زودی میپذیرمش و قبولش میکنیم و زندگیمونو بابتش اوقات تلخ میکنیم

پس جملات خوب و بد گفته میشن اینکه بپذیرمشون یا نه دست خودمونه

بنظرمم شما حساس شدین

بابا بیخیال

زندگیتو بکن و کیفشو ببر

همه نقطه ضعف دارن نقاط قوتم دارن

چرا از دوستی با پسر فامیل پشیمونید؟

چون خیلی علاقمو بهش نشون دادم ولی واقعا فایده نداشت و عاشق واقعی نبود با وجود چند سال خواستگاری کردن ازم

هیچ بیقراری و تلاشی ازش ندیدم

یه طرفه بود

یه روزی ام تو کوچه ما عروسی میشه...🌱
بنظرتون واقعا میشه اینا رو فراموش کرد و از نو ساخت؟ خودمم میدونم میتونم شروع کنم ولی میگم اگه توی آی ...

ببین من بهت از دید یک خانم که توضیح دادی چه روزایی پشت سرت گذروندی میگم

اگر میخوای از نو بسازی باید خودتو بالا ببری ، لِوِلِتو بالاببر

شما بهتره درس بخونید

بعد شاغل بشید

خیلیییی خیلی موقعیت های خوبی براتون پیش میاد

بدون اینکه کسی بگه همچین اتفاقاتی براتون پیش اومد