2777
2789
عنوان

خانمای متاهل و کسایی که تو رابطه موفقن برای ازدواج با یک مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 32 پست
اره خیلی مهمه ولی متاسفانه اینا تو یکی دو ماه معلوم نمیشه..پس شما بیشتر با آشنایی قبل از ازدواج مواف ...

اره. بنظرم خیلی ریسک بدون شناخت بخوای ازدواج کنی. البته طولانی نباید باشه. چون وابسته هم بشی مجبوری با یکسری نکات منفی کنار بیای و چشم بپوشونی. بین دو تا شش ماه خوبه. بشرطی که واقعا توجه کنی. من میدیدم ولی فکر میکردم مهم نیست‌

چقدر خوبب...خوشبخت باشید.و اینکه عزیزم منظورت از نوع غذا خوردن چی بود؟؟؟یعنی چه نوع غذایی رو می خوره ...

غذا خوردن رو من نگفتم ولی اینم مهمه هااا

اینکه دو طرف ذائقه شبیه بهم یا دقیقا شکل هم داشته باشن خیلی خوبه

توجه کن بد غذا نباشه راجب غذا و علایق صحبت کن با طرف مقابل

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره. بنظرم خیلی ریسک بدون شناخت بخوای ازدواج کنی. البته طولانی نباید باشه. چون وابسته هم بشی مجبوری ...

و اینکه عزیزم خانوادتون اطلاع داشتن که اون دوران رو برای اشنایی با هم می گذرونید؟

راستش من اصلا از پدرم نسبت به واکنشش برای اشنایی قبل از ازدواج مطمین نیستم برای همین می خوام بدونم...

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

غذا خوردن رو من نگفتم ولی اینم مهمه هااااینکه دو طرف ذائقه شبیه بهم یا دقیقا شکل هم داشته باشن خیلی ...

ای وای ببخشید اشتباه ریپ زدمم😂😂😂😂

ممنونم عزیزمم

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

اره. بنظرم خیلی ریسک بدون شناخت بخوای ازدواج کنی. البته طولانی نباید باشه. چون وابسته هم بشی مجبوری ...

و اینکه عزیزم منظورت از نوع غذا خوردن چی بود؟؟؟

یعنی چه نوع غذایی رو می خوره یا به چ شکلی غذا میخوره؟

و اینکه عزیزم منظورت از نوع غذا خوردن چی بود؟؟؟یعنی چه نوع غذایی رو می خوره یا به چ شکلی غذا میخوره؟

ببین فکر کنم وسط مکالمه من و شما، کاربر اسما ریپلای زد. الان شما من و اونو قاطی میکنی باهم. من والا یکی دوماهه آشنا نشدم عقد کنم. حدودا پنج سال بعد دوستی عقد کردم. منظورم از نحوه غذا خوردن اینه که ببین طرف لچ و لوچ داره. غذا از قاشقش نمیریزه اینور اونور. آروغ و بادگلو براش عادیه یا جلوشو میگیره. بخدا خیلی مهمه. اینا چیزایی که بچگی باید یاد میگرفتن و یکسری نگرفتن

ببین فکر کنم وسط مکالمه من و شما، کاربر اسما ریپلای زد. الان شما من و اونو قاطی میکنی باهم. من والا ...

اره عزیزم دوتاتونم پروف ندارید من کمی گیج شدم شرمنده...

اهان متوجه شدم.. درسته واقعا... سبک غذا خوردن تربیت خانوادگی یک فرد رو نشون میده..

ممنونم از راهنمایی و کمکتون.. خیلی ازتون ممنون که وقت گذاشتید..

الهی خوشبخت و موفق باشید😍

و اینکه عزیزم خانوادتون اطلاع داشتن که اون دوران رو برای اشنایی با هم می گذرونید؟راستش من اصلا از پد ...

نه بابام گردنمو میزد. اصلا جنبه این چیزارو نداشت. فقط خواهرم میدونست که اونم اصلا راهنماییم نکرد. مامانمم آخراش فهمید  دو سه ماه بعدش اومدن خواستگاریم. این از من نصیحت هیچوقت از اخلاق و رفتار بد دوست یا نامزد یا هرکیت که میشه به خانوادت نگو.

اره عزیزم دوتاتونم پروف ندارید من کمی گیج شدم شرمنده...اهان متوجه شدم.. درسته واقعا... سبک غذا خوردن ...

قربونت. ببین من خودم راهنما نداشتم. اگه با کسی اشنا شدی و کمکی ازم برمیومد بهم پیام بده

نه بابام گردنمو میزد. اصلا جنبه این چیزارو نداشت. فقط خواهرم میدونست که اونم اصلا راهنماییم نکرد. ما ...

عزیزم دقیقا میدونی مشکل من کجاست؟
اینکه می ترسم فردی که باهاش دوستی می کنم بفهمه من دور از چشم خانواده‌م باهاش تو رابطه بودم.. می ترسم این قضیه منو پیش چشم اوم خار و کوچیکم کنه..

شما مشکل مشابه با این قضیه داشتی؟؟

چون من اطمنان دارم که به هیچ کدوم از اعضای خانواده‌م نمی تونم بگم با کسی دوستم.. یعنی به قول خودت جنبه‌شو ندارن.

قربونت. ببین من خودم راهنما نداشتم. اگه با کسی اشنا شدی و کمکی ازم برمیومد بهم پیام بده

شما عزیزی واقعا..

چشم حتما اگه موردی پیش اومد پی ام میدم بهت..

اجازه دارم درخواست دوستی بدم گمت نکنم؟؟؟

عزیزم دقیقا میدونی مشکل من کجاست؟اینکه می ترسم فردی که باهاش دوستی می کنم بفهمه من دور از چشم خانواد ...

من نه راستش. چون کل خواهر برادرهای همسرم همشون دوست شده بودن بعد ازدواج کردن. ولی اگه خودت این حس و نسبت به همسرت ممکنه پیدا کنی یا فکر میکنی اونی که مد نظرته اینجوریه. میتونی وایسی خواستگار که اومد. جلسه های آشنایی برید اینارو در نظر بگیری که خانوادتم در جریان باشن. ولی عقد نکن تا مطمئن نشدی ازش

من نه راستش. چون کل خواهر برادرهای همسرم همشون دوست شده بودن بعد ازدواج کردن. ولی اگه خودت این حس و ...

مرسی جانم..

خیلی وقت گذاشتی ممنونم ازت.. خیلی نصایحت به درد خورد