2777
2789
هشت هفته برو برای صدای قلب دوازده هفته ان تی قرصم بیشتر فولیک اسید ویتامین د میخورن سه ماهه اول اونا ...

مرسی عزیزم مخصوص بارداری بود از داروخانه خریدم

حالا پس نخورم برم دکتر

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام قشنگم🥲🥹♥️مبارکهچند سالته ؟من ماه اول اقدام باردار شدم🤣گفتم تا باردار بشم کلی طول می کشه تا ا ...

سلام ب روی ماهت

ممنونم همچنین عزیزم مثبت شماام مبارک باشه

من ۳۰ سالمه بچه دوممه

یه حسی بهم میگه بچه ات پسره

گلم حالا بازم خدا روشکر گذرت ب مطب دکتر برای نازایی نیفتاده 

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در انتظار دیدن روی ماه دومین گل پسرمون هستیم🥰❤️👼

عزیزم این نظر منه شما شهر خودتون برو دکتر و سونو اگه میخوای تا آخر با یه دکتر باشی برای زایمان پروند ...

آره الان تهرانم

یعنی اگه از الان نرم دکتر شهر خودم بعد سخت می‌شه انتقال پرونده؟

وای اصلا نمی دونم چه کار کنم

از کجا شروع کنم😭

منم تو شرایط شمام عزیزم

دکتر جایی که میخوام زایمان کنم تاکید کرد حتما تو شهری که زندگی میکنم دکتر برم و تحت نظر اونم باشه تا خدایی نکرده مشکلی پیش نیاد .

حالا من دکتر اولم چون شهر خودمون بودم پیشش رفتم اما برای سونو قلب مجبورم اینجا برم و ببرم پیش یه دکتری که اینجا هست تا خدایی نکرده کاری پیش اومد خیالم راحت باشه

ولی سونو نهم ها رو اگه بتونم آن شاءالله برم پیش دکتر اصلیم

سلام ب روی ماهتممنونم همچنین عزیزم مثبت شماام مبارک باشهمن ۳۰ سالمه بچه دوممهیه حسی بهم میگه بچه ات ...

اوه من کلی تلاش کردم برای دختر شدنش🤣♥️ولی خب دیگه هر چی خدا بخواد

سلام قشنگم🥲🥹♥️مبارکهچند سالته ؟من ماه اول اقدام باردار شدم🤣گفتم تا باردار بشم کلی طول می کشه تا ا ...

مبارک شماهم باشه عزیزم، من ۲۲ / اگر میخوای دکتر نری من بهت نسخه هایی که برام داده رو میدم انجام بده چیز خاصی نیست/ دکترای الان فقط پول میگیرن، من هردفعه رفتم کلی پول ویزیت گرفت در آخر هم هیچ کاری نمیکرد و فقط یه کاغذ مینوشت برم سونو و یا نهایت قرص  

با یه دوز پایینه توی همون قرص بارداریه

اها.چون دکتر فقط ماه هشت به من داد .بانظر دکتر دارو مصرف کن حتما تو شهری که ساکن هستی پرونده تشکیل بده که اگه خدایی نکرده هم مشکلی بود بهداشت شهر خودت در جریان مسائل باشه

آره الان تهرانمیعنی اگه از الان نرم دکتر شهر خودم بعد سخت می‌شه انتقال پرونده؟وای اصلا نمی دونم چه ک ...

خب اگه تهرانی پس برو خانه بهداشت اونجا ماما داره صدای قلب جنین رو گوش میده وزنتو میگیره سونو و آزمایش برات مینویسه قرصایی که لازمه بهت میگه 

دکترم همین کار رو میکنه فقط پول ویزیت میگیره بعد مدارکتو ببر شهر خودتون برای زایمان همین