2777
2789
عنوان

امتحان زبان

55 بازدید | 12 پست

سلام پنجشنبه امتحان زبان دارم زبان درسیه سخته برام و زود معنی کلمات یادم میره تقریبا نصف بیشترشو خوندم از قبل میتونین راهنمایی کنین چطوری بخونم این درسو تا نمره بالایی بگیرم معلممون سوالاش واقعا سخته در سطح نهاییه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اول کلمات هر درس رو بخون 

بعد قواعد بخون 

بعد جملات تک تک صفحه ها رو بخون و برای خودت تمرین کن 

و تا جایی ک میتونی نمونه سوال حل کن 

سوالی داشتی ازم بپرس🌹

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

اول کلمات هر درس رو بخون بعد قواعد بخون بعد جملات تک تک صفحه ها رو بخون و برای خودت تمرین کن و تا جا ...

متشکرم❤

برای لیستنینگ باید چیکار کنم نمرشو کامل بگیرم؟! بخصوص توی اون قسمت هایی که به صورت پاراگرافی باید بنویسی خیلی مشکل دارم

متشکرم❤برای لیستنینگ باید چیکار کنم نمرشو کامل بگیرم؟! بخصوص توی اون قسمت هایی که به صورت پاراگرافی ...

خواهش میکنم🧡

قبل از اینکه لسنینگ رو پخش کنن روی سوالا بخون ببین چی ازت خواسته 

بعد که صدا پخش شد 

خوب و با دقت گوش کن ببین چی میگه معمولا سه بار پخش میکنن بار اول هر چی فهمیدی با مداد بنویس 

بار دوم هم همینطور

بار سوم که مطمئن شدی با خودکار بنویس

و معمولا سوالا به ترتیب پرسیده شدن یعنی جوابشون به ترتیب داخل متنی که خونده میشه هست 

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

یازدهم

گرامر کار کن خیلی مهم هست و میتونی راحت نمره بیاری اگه جایی بلد نیستی ویدیو آموزشی ببین خیلی کمک میکنه 

لیسینینگ هم قشنگ از کتاب اسکن کن با گوشی ویس لیسینینگ ها که بالای کتاب نوشته شده قسمت لیسینینگ گوش بده واقعا عالیه چون دقیقا همون ویس ها تو امتحان میاد املاش هم کار کن 

معنی کلمات هم معنی انگلیسی هم فارسی رو بلد باش اون قسمت هایی از کتاب که شکل کشیده زیرش اسم تصویر رو به انگلیسی توضیح داده حتما املاشو کار کن به ذهن بسپار چون تو امتحان میاد یا تصویر میده تستی انتخاب کنی یا باز تصویر میده خودت باید بنویسی 

کتاب کار هم حتما تمرین کن سوالاتش رو چون دبیر ها معمولا ۲تا ۳ سوال دقیقا مثل کتاب کار میارن یا یکم تغییر چون تو نهایی ازش میاد 

حالت چقدر خوب میشود … یکی پیدا شود ، جنسش خالص باشد ؛ بگوید هستم … از آن بودنهایی که ، هیچ وقت تمام نمی شود …!😍

ممنونم حتما نکاتی که گفتینو رعایت میکنم🌸

خواهش میکنم عزیز🧡موفق باشی