2777
2789
عنوان

به نظرتون با مادر شوهرم آشتی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 33 پست
نه عزیزم خودمون دوتا مشکلی نداریم باهم ، همه دعوا هارو مادرش و پسر همسرم درست میکنن تو زندگیمون الان ...

پسر همسرت وقتی شوهرت بهش اصرار نداره تو هم بیخیال از خداتم باشه  

مادرشوهرتم که بزار بیاد هر چی باشه مادره ولی سر سنگین تا میتونی برخورد کن حواستم بهش باشه تا میتونی 

آخه خودت گفتی دست بزن داره و به من اهمیت نمیده فکر کردم جدا شدی

پسر همسرت وقتی شوهرت بهش اصرار نداره تو هم بیخیال از خداتم باشه مادرشوهرتم که بزار بیاد هر چی باشه ...

نه رابطمون خوبه همیشه هم سر پسر احمقش کتکم میزنه ، نفقش رو هر ماه تمام و کمال میگیره ، یک شب در میون باز زنگ میزنم پول میگیره اون وقت من بخدا دارم با قناعت زندگی میکنم و مای بیبی واسه دخترم با پس انداز مجردی هام میخرم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه رابطمون خوبه همیشه هم سر پسر احمقش کتکم میزنه ، نفقش رو هر ماه تمام و کمال میگیره ، یک شب در میون ...

بهش با زبون آروم بگو نداریم چرا از پس انداز هات بر ندار لازمت میشه یه روزی بگو ندارم مجبور بشه بخره پیش مشاوره به حرف نمیکنه بری؟

چون اگه بری خیلی عوض بشه احتمالا هم دست بزنش هم اینکه به اون آنقدر نده