2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

استادشهریارشهیدخلبان عباس بابایی هوتن شکیباهم فک کنم بودحتماهمه نبایدپزشک بشن شایدجای دیگه مفیدترباشن اگه جای دیگه مفیدتری بده وگرنه نه

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
چیش ارزش داره؟

به درآمد خوب میرسی،ببین من قبول دارم کلی باید درس بخونی و زحمت بکشی شیفت بدی،ولی فکرشو بکن از پزشکی انصراف بدی میخوای چیکار کنی؟اگه میخوای بری تو کار آزاد واسه زن نه پرستیژ داره نه درآمد اینکه میگن مثلا ناخنکارم ماهی صد درآمد دارم همش دروغه،تو هر شهری یکی دوتا آرایشگر فقط اینجورین،اگه میخوای دوباره کنکور بدی واسه دندون یا دارو این خوبه ولی الان کنکور خیلی بی عدالتی شده فرصت ترمیم مجدد هم نمیدن همینو بچسبی خیلی بهتره ،خاله‌ی من متخصص اطفاله که جز تخصص های تاپ نیست ۵ روز در هفته روزی ۴ ساعت می‌ره کشیک تو یه کلینیک خصوصی ماهی حدود سی چهل درآمدشه،اگه بتونی یه تخصص تاپ قبول شی و مطب بزنی درآمدت خیلی بیشتر از اینا میشه کارش هم مناسب یه خانومه سنگین نیست

لایک نکن،ریپلای نکن

به درآمد خوب میرسی،ببین من قبول دارم کلی باید درس بخونی و زحمت بکشی شیفت بدی،ولی فکرشو بکن از پزشکی ...

ممنون عزیزم مسیرش خیلی سخته دارو میاوردم ولی توان موندن واسه دندون ندارم همین ک قبول شدم انگار برام کافیه دیگ حوصله درس و امتحان و ندارم کتابا رو میبینم حالم بهم میخوره اسم امتحان میاد فشار عصبی بهم وارد میشه خود پزشک شدنو دوست دارم ولی هفت سال خوندن نه 

کاربری دست دو نفر👧
خوش بحالت من ارزومه حتی اگه قرا باشه مهاجرت میکنم بخاطرش

از دور قشنگه از دور قشنگه از دور قشنگه چه روزایی ک داشتم هلاک میشدم و به ترکیه روسیه ...فکر میکردم گوه خوردم جوونیمو دادم رفت برا کنکور هفت سال دیگ هم باید بخونم

کاربری دست دو نفر👧
ممنون عزیزم مسیرش خیلی سخته دارو میاوردم ولی توان موندن واسه دندون ندارم همین ک قبول شدم انگار برام ...

تعهدی هستی؟حتی تعهدیم ارزش داره به نظر من از همین الان سعی کن کار کنی به عنوان دستیار پزشک و عرضه خودتو نشون بدی، به استادا نزدیک شو معروف ترین پزشکای شهر ما معمولا خیلی پاچه خواری استادا رو میکردن استادا هم سر عملاشون یا جاهای مهم اونارو میبردن،درصدات و تراز معدلت چند بود؟

لایک نکن،ریپلای نکن

از دور قشنگه از دور قشنگه از دور قشنگه چه روزایی ک داشتم هلاک میشدم و به ترکیه روسیه ...فکر میکردم گ ...

علاقه نداشتی لابد نمیتونی بری داروسازی؟ 

مثلا من خودم دوس دارم بعدا بتونم روان پزشکی بخونم خیلی علاقه دارم