2777
2789
عنوان

دعوا با مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2180 بازدید | 128 پست
من نمیدونم عزیز .نظر خواستی نظر دادم.گفتی از تاپیکم برو بیرون رفتم.خواستی نفرینم کنی به داشتن عروس ب ...

کار درستی نمیکنی من اومدم اینجا درود دل شما داری از او طرفداری میکنید چرا چون خودتم پسر داری این دلیل خوبی نیست برا شکستن دلی که بغیر از خوبی کار دیگ ای نکرده من هیچوقت هیچکسو نفربن نمیکنم  ناراحت نشو 

مممممم
دقیقا مادرشوهر منه ادم بشو نیست قهر کردماشتی، کردم بهش محبت کردم هرکاری کرذم درست بشو نیسترات بد نیک ...

اره بخدا منم قهر کردم آشتی کردم کمک کردم هرکاری براش کردم بهترین کادو رو بدم هرساله بهتر از کادو مامان خودم ولی آدم بشو نیست

مممممم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببخشید زیاد شد ولی حتما بخون

من خوندم و بگم که از این داستانا توی خانواده های ایرانی زیاده بس که شعور موج می زنه

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
من خوندم و بگم که از این داستانا توی خانواده های ایرانی زیاده بس که شعور موج می زنه

🥲بخدا دیگ جای من اینجا نیست خسته شدم هر بلایی که فکرو بکنی سرم اومده خیانت  دیدم هرچی فکرشو کنی سرم آوردن دیگ نمیکشم مگ چند سالمه

مممممم
بابا ما حوصله کارای خونه خودمون رو نداریم،من حتی اسباب کشی مامانم نرفتم اونوقت تک ده روز رفتی از ماد ...

دقیقا هر کی زیاد محبت می کنه معمولا آخرش توبه کار میشه

اره بخدا منم قهر کردم آشتی کردم کمک کردم هرکاری براش کردم بهترین کادو رو بدم هرساله بهتر از کادو مام ...

بره بدرک بندازش دور 

والا منکه انداختمش کنار زنیکه رو

اوروز زن باردار بعد از سه سال رفتیم مثلا برا اشتی هیچی جلومون نزاشت انکار فقط میخاست پز خونشو یهم بده کصافط احمق حیوون

🥲بخدا دیگ جای من اینجا نیست خسته شدم هر بلایی که فکرو بکنی سرم اومده خیانت دیدم هرچی فکرشو کنی سرم ...

خدا خودش کمکتون کنه

عزیزم تجربه خودم میگم بهت توتوقع شوهرازخودت نبربالابااحترام وکم رفت وآمدبکن زیادنرووقاطی شون چون توع ...

شوهرم نیماژره می‌ره میاد اینقدر میگ تا رازیم می‌کنه برا کاری بخدا نمی‌خواستم برم بمونم پیشش من جنس خراب اینارو می‌شناختیم اینقدر مادرم تو گوشم خوند مجبور شدم برم اینقدر شوهرم الکی قول داد مجبور شدم رفتم

مممممم
شوهرم نیماژره می‌ره میاد اینقدر میگ تا رازیم می‌کنه برا کاری بخدا نمی‌خواستم برم بمونم پیشش من جنس خ ...

منم توشرایط توبودم سعی کن بهونه ای بیاری که دهنشون بسته شه وباسیاست پیش برومادرشوهراتحمل دیدن خوشی عروس ندارن توجه پسربراخودشون میخوان انگارنه انگارخودش زن گرفته براش

منم توشرایط توبودم سعی کن بهونه ای بیاری که دهنشون بسته شه وباسیاست پیش برومادرشوهراتحمل دیدن خوشی ع ...

سیاستو‌ول‌کن ۵ساله سیاست گرفتم دیگ خسته شدم فقط قطع رابطه خال منم بهتر میکنه

مممممم