2777
2789
عنوان

دعوا با مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2180 بازدید | 128 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مادر شوهر منم بی دلیل قهر کرده نه خونمون میاد نه حرف میزنه منم روز مادر زنگ نزدم بهش حالا ناراحت شدن دختراش آخه معلوم نیست چند چندن با خودشون 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ ۱۴مهر ۴۰۳ بیخیال غصه هام شدم میسپارم به خدایی که همیشه بعدکلی سختی بهم داده ولی بهترینشو داده الآنم بعد از سالها انتظار برای خونه خریدنم دیگه بیخیال شدم میسپارم به خدا می‌دونم بهترین خونه رو میخرم و سال دیگه همین موقع اینجا ثبت میکنم ....خدایا شکرت ⁦♥️⁩
ب نظرم خیلی بهتر میتونستی این مسیله رو‌ جمع کنی بگی من ۱۰ روز اومدم پرستاری شمارو کردم کم و کسری هم ...

عزیزم همه اینارو گفتم اینجا دارم با حرص تعریف میکنم ولی من همیشه اخترامشونم داشتم

مممممم
مادر شوهرم تو‌فتیمل با هیشکی خوب‌نیست همه اباهاش قهرن من نباشم مورده‌ رفته اصلا نیاز به نگهداری نداش ...

امیدوارم ارزوت برآورده بشه و یکی مثل خودم عروسم بشه بابت دعای قشنگت مچکرم

سلام خودت رو ناراحت نکن، کاریه که شده دیگه بهش فکر نکن و پیش شوهرتم چیزی نگو که باعث اختلاف بینتون بشه، بعد از اینم هیچوقت پشت سر مادر شوهر و خانواده شوهر پیش شوهرت بد نگو،آخر هفته یا مراسمی یا عیدی چیزی بود برو و در حد معمول کمک کن و توی بحث های خانوادگیشون شرکت نکن( خودتو سنگین بگیر) در واقع فاصله رو حفظ کنی بهتره

الان با شوهر بدبختت که ازت حمایت هم کرده چرا دعوا کردی گناه نکرده پسر اون خانواده ست.ولش کن بزار چرت ...

همه نصیرا کردن اونه اون همون روز ب من نگفته ک مبادا برم ننش بمونه دست تنها اگ‌میکفت کار ب اینجاها نمیکشید. منم کمتر حمالی میکردم

مممممم

حالا من بودم روز مادرو تبریک میگفتم ،میگفتم ببخشید نشد بیاییم .

بعد روزای بعد که میرفتم میگفتم مادر ، من که گفتم بدید ببرم بشورم؟ چرا اینطوری گفتید ؟ 

بعد که بهونه آورد میگفتم بالاخره من گفتم خودتون ندادید .تماااام 

از سری های بعد هم برای کمک کردن بهونه میاوردم کمتر میرفتم .