2777
2789
عنوان

ای یو ای منفی و حال بددد مثل همیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 110 بازدید | 24 پست
واقعا؟ ادرسش کجاست شماره تلفن داری

روبروی هتل آسمان بزنی توی بلد یانشان دقیق میبرتت همونجا احتیاج به زنگم نیست فقط  صبح خیلی زود یعنی قبل از۷اونجاباش بگومیخام برم بخش نازایی راهنماییت میکنن 

هنوز بچه ای بابا از زندگیت لذت ببر من که حالا حالاها دخترمو شوهر نمیدم

لذت بردن پول میخاد ما که کل زندگیمونو سر دوا دکتر دادیم الانم مونیدم با کلی بدهی

خوشبحال اونایی ک ناخواسته باردار میشن...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگر اومدی اصفهان همه مدارک پزشکیت آزمایش سونو هرچی ک داری بیار ببینن

برای یو ای هم اومدیم اصفهان رفت برگشت ۱۳ ساعت تو راه بودم خیلی امید داشتیم ک میگیره حتما و دیگه نمیایم ولی مثل اینکه باید ده بار دیگه بیایمو بریم

الهی بگردم...چرا ازدواج کردی تو سن کم عزیزم

والا همه چی عالی بود تا اینکه ۳ ماه بعد عروسی فهمیدیم نمیتونیم بچه دار شیم.. اگه قبل عروسی بود ازدواج نمیکردیم حداقل انقد عذاب نمیکشیدیم

شوهرمم ک واقعا ازهمه نظر عالیه فقط دلش بچه میخاد...

برای یو ای هم اومدیم اصفهان رفت برگشت ۱۳ ساعت تو راه بودم خیلی امید داشتیم ک میگیره حتما و دیگه نمیا ...

دوست من ازیه شهردیگه دوسال ونیم اومد و رفت تا بالاخره پارسال بچه دارشد توی این راه باید کفش آهنی به پا کرد