2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

می دونم مادرهستید ناراحت نشید اما چرا دختر تون این جوری شد

داخل تاپیک هام هست عزیزم

با ی پسر دوست میشه 

پسره تهدیدش میکنه

کتکش میزنه و تحت فشارش میذاره 

همین باعث میشه بیماری زنتیکی نهفته ی داخل بدنش فعال بشه 

پرسه در جریان امواج صوت 

خواهشا محکم بهش بگو بچه نیاره شده ببرش براش ایودی بزار 

این جور بیماری ها ژنتیکی هستن بچه هم درگیرش میشه 

دیگه اینکه دخترت صلاحیت نگهداری از بچه نداره با اون رفتار هاش با داداشش که تعریف کردی بماند

کاربری دست 98348نفره

دختر من به شدت باهوش بود6 سال مدرسه ی تیزهوشان بود ما انتظار رتبه ی خیلی خوب ازش داشتیمکه بیماریش اج ...

کار خدارو نگاه کن یه چیزی به ادم میده که جبران بیماریشو بکنه💎

زیبایی به چه کار پسر مردم میخوره، شما اگر خانواده خوبی بودین اول بچه تو درمان می کردی نه اینکه بنداز ...

5 سال تمام تموم زندگیم رو زهر کردم

ماهی حداقل 15 میلیون هزینه ی درمانش میکردیم 

دو بار الکترو شوک درمانی شد 

وقتی درمان نشد باید چی کار میکردم

پرسه در جریان امواج صوت 
خواهشا محکم بهش بگو بچه نیاره شده ببرش براش ایودی بزار این جور بیماری ها ژنتیکی هستن بچه هم درگیرش م ...

من واقعا نمیخوام دیگه توی زندگیش دخالت کنم

فقط میخوام راحت شم

بعد از 5 سال دارم میفهمم زندگی چیه

من خیلی سختی کشیدم 

پرسه در جریان امواج صوت 
حالا انگار بقیه ایرانی ها سالمن.همه ی آدم ها ی اختلال دارند .شاید مکمل همدیگه باشن.زودی پرسیدند گفتی ...

باشه شما تو خواستگاری و‌...اصلا تحقیق نکن 

و همیشه پایبند زدگی ات باشه حتی اگه شوهرت مشکل کنترل عصبانیت و شکاک و دل سیاه و دست بزن داشته‌...باشه این مثال هایی که زدم برای بیماری دختر اسی نیست فقط چند تا مثال ساده هست که اکثر ایرانی ها دارن