2777
2789
کار اشتباهی کردین اون آقا حق داره بدونه

حالا انگار بقیه ایرانی ها سالمن.همه ی آدم ها ی اختلال دارند .شاید مکمل همدیگه باشن.زودی پرسیدند گفتید بهش ؟بشما چی اصلا.چقدر خاله زنکید ولی تریپ خیرخواه خانه بر میدارید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من دیگه از کتک خوردن خسته شده بودم تنها راه نجاتم از زندگی جهنمی که داشتم شوهر دادنش بود

😔😔😔😔😔

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
من دیگه از کتک خوردن خسته شده بودم تنها راه نجاتم از زندگی جهنمی که داشتم شوهر دادنش بود

وای یا خدا 

رفتارش با شوهرش چطور خواهد بود ؟

شما فکر می‌کنید رابطه ج مشکلاتشون بهبود میده ؟

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

اسی خیلی دوس دارم بدونم دخترت چجوری تونست با وجود بیماریش پرستاری قبول شه میتونی یکم دربارش بهم بگی 

الان اونجاییم که شاعر میگه: گفتنش شاید نباشد مرهم دردی ولی زندگی آن طور که باید ؛ بر مراد ما نرفت :(    از دردناک‌ترین لحظات؟ وقتی حالت خوب نیست و اونی که انتظار داری حالت رو خوب کنه، بهت بی‌ توجهی میکنه.
حالا انگار بقیه ایرانی ها سالمن.همه ی آدم ها ی اختلال دارند .شاید مکمل همدیگه باشن.زودی پرسیدند گفتی ...

چه آدم سطحی هستی 😂😂😂شما موقع ازدواجت راجع به پسر مردم تحقیق نکن دبگه

می دونم مادرهستید ناراحت نشید  اما چرا دختر تون این جوری شد 

❤اللهم عجل لولیک الفرج ❤
فک میکنین زندگی با کسی که بیماری روحی روانی داره خیلی ساده است که با انشالله ماشا لله زندگیشون جفت و ...

درست میفرمایید 

وقتی فهمیدم نامزدشون حتی در جریان مشکلشون نیستن  دیگه حرفی برا گفتن نمیمونه

دختر من هیچ مشکلی دیگه ای به جز بیماریش ندارههم زیباس هم خانواده ی خوبی دارههم دانشجوی پرستاری هست

شکی در اون نیست

اما خب همین بیماری اش روی کارش هم تاثیر میذاره مخصوصا پرستاری که شیفت شب داره اعصاب خوردی داره و دقت باید داشته باشه تو تزریق و...

اسی خیلی دوس دارم بدونم دخترت چجوری تونست با وجود بیماریش پرستاری قبول شه میتونی یکم دربارش بهم بگی

دختر من به شدت باهوش بود

6 سال مدرسه ی تیزهوشان بود 

ما انتظار رتبه ی خیلی خوب ازش داشتیم

که بیماریش اجازه نداد 

من به پرستاری رفتنش هم راضی نبودم

پرسه در جریان امواج صوت