2777
2789
نه نمیدونه چیزی تصمیم گرفتیم بهش نگیمبه خواستگار های قبلش گفته بودیم که به نظرم کار درستی نبود

واااا بدترین اشتباه رو کردین 

اگه بفهمه به راحتی میتونه طلاق بده.نباید پنهان میکردین

ت‍‌و ش‍‌دی ق‍‌ش‍‌ن‍‌گ ت‍‌رین ح‍‌سِ ق‍‌ل‍‌ب‍‌م♥️💍

مثل این مادرایی که پسرشون معتاده میگن زنش بدیم درست میشه اینم یه نوع دیگشه!!

این خانوم همه کار کرد دخترش خوب شه اما هر روز عین بچه ها یه چالش عجیب درست میکرد دخترش 

لابد ازدواج هم چالش عجیب دیگشه 

استارتر کاش قبول نمیکردی فردا با یه بچه جدا میشه دردسر میشه دو تا

کاربری دست 98348نفره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میدونی بعد ازدواج اگه بفهمه میتونه طلاق بده و مهریه هم تعلق نمیگیره

نه جزموارد طلاق بی مهریه نیست

میشه لطفا پست های منو لایک نکنید به هیچ عنوان لطفا... و اینکه اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.

عکس دخترتونو دوباره میزارین؟

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
خدا نکنه عزیزم انشاالله که در کنار همسرش به آرامش برسه و در مسیر جدید زندگی مشکلش حل بشه

فک میکنین زندگی با کسی که بیماری روحی روانی داره خیلی ساده است که با انشالله ماشا لله زندگیشون جفت و جور بشه گناه بچه ای که قراره همچین مادری داشته باشه چیه، خود خانم داره میگه از آزارهاش راحت شدم، خیلی ها هستند برای خلاص شدن از شر بچه هاشون شوهر یا زنش میدن

دختر من هیچ مشکلی دیگه ای به جز بیماریش ندارههم زیباس هم خانواده ی خوبی دارههم دانشجوی پرستاری هست

ببخشید  دخترنون با بیماری چطور درس می خونه

❤اللهم عجل لولیک الفرج ❤
این خانوم همه کار کرد دخترش خوب شه اما هر روز عین بچه ها یه چالش عجیب درست میکرد دخترش لابد ازدواج ه ...

من دیگه از کتک خوردن خسته شده بودم 

تنها راه نجاتم از زندگی جهنمی که داشتم شوهر دادنش بود

پرسه در جریان امواج صوت