2777
2789
جیییییگرم دست راستت روسر من ی دختر دارم دومیو تازه فهمیدم حاملم.دعا کن بااون قلب صاف پسرت خدا بمنم پ ...

فداتشم انشالله ب مراد دلت برسی 

خدا نمیدونه کیو راضی کنه منم یه پسر داشتم خو همسر پسرم دختر میخاستن ولی خب خدا نخواست

انشالله تنشون سلامت باشه گلم جنسیتشون مهم نیس

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در انتظار دیدن روی ماه دومین گل پسرمون هستیم🥰❤️👼

فداتشم انشالله ب مراد دلت برسی خدا نمیدونه کیو راضی کنه منم یه پسر داشتم خو همسر پسرم دختر میخاستن و ...

انشاالله ولی خب میدونم اگ پسر بشه شوهرم خیییلی خوشحال میشه ..دخخرمم ک از الان بهش میگه داداش داره شام میخوره الان؟!؟!داداش خوابه اینجور چیزا رو ک میگه میترسم حقیقتش 

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جدی ؟

بله عزیزم 

توی این هفته جنین شاید دو سانت باشه و دست و پا اندازه یک جوانه رشد کردن 

شاید از نظر پزشکی تکون های ریزی هم داشته باشه 

اما به هییییچ عنوان برای مادر قابل تشخیص نیست 

گذر گاز و جابه جایی روده ها و تغییرات رحم باعث میشه مادر فکر کنه بچه رو حس کرده 

اما علم پزشکی این رو غیر ممکن میدونه 

به امید خدا جلوتر میری متوجه میشی تکون جنین چقدر فرق داره با چیزی که حس میکردی 

انشاالله ولی خب میدونم اگ پسر بشه شوهرم خیییلی خوشحال میشه ..دخخرمم ک از الان بهش میگه داداش داره شا ...

میفهممت

حق داری گلم 

انشالله همونیه ک دخترت میخواد.

جالبه توی سونو ان تی ب من گفتن دختره وقتی تو پیاده رو به پسرم گفتم دختره پرید رو هوا گفت بَه دختر😁

ولی خب بعد انومالی که گفتن پسره یواش یواش راضیش کردم

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در انتظار دیدن روی ماه دومین گل پسرمون هستیم🥰❤️👼

انشالله ب زودی شماام ب هفته من برسی لگد مال بشی😬🤣🤣🤣شوخی کردم حس خوبیه واقعا فقط سوزش معده امون م ...

آره بخدا سختی هم خیلی داره 

من گاهی معده ام درد می کنه 

معجزه شکر گزاری...

جنین از هفته هشتم از جاش که لانه گزینی کنده میشه و حرکت میکنه متوجه نمیشی اما اگه چیزای مثل من تو بارداری حس میکنی احتمالا بخاطر تغییرات تو شکم رحمت یا نفخ میتونه باشه 

ازما چه مانده غیر از آرزو❤️‍🩹

انشاالله ولی خب میدونم اگ پسر بشه شوهرم خیییلی خوشحال میشه ..دخخرمم ک از الان بهش میگه داداش داره شا ...

انشاالله خدا یک پسر ناز

بهت بده یک دنیا خوشحال بشی.

معجزه شکر گزاری...

انشاالله خدا یک پسر نازبهت بده یک دنیا خوشحال بشی.

فدای دل مهربونت ایشالا..۶هفته تازه اول راهم🥺

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀
خدا بزرگه ...❤️منم اگه پسر شه شوهرم و بچم خوشحال میشن

انشالله.شما ی دختر دارید چن سالشه

پنج سالش یه پسر نه سال هم دارم ❤️داداش می خواد همش

انشالله خدا ب جفتمون بده🥺