2777
2789
عنوان

نمیتونم تصمیم بگیرم

82 بازدید | 4 پست

ی سوال میپرسم لطفا کمکم کنید

من قصد دارم برای ترم بهمن دانشگاه ثبت نام کنم؛ تو شهر کوچیکی زندگی میکنم و جو خانوادگیمون خیلی اوکی نیست ، از یه طرف دلم میخواد برم ی شهر دیگه دانشگاه ثبت نام کنم و برم خابگاه از ی طرفم میگم منطقی نیست و همین شهر خودمون برم ، دانشگاه شهر خودمونم خیلی خوب نیست اما خب احساس میکنم جو خابگاهم اذیت کننده باشه برام، خودم درامد دارم و خیلی بابت هزینه مشکل ندارم : بنظرتون چیکار کنم؟ ممنون میشم نظراتتونو بگید بهم❤️

حقیقتا من غذای مامان پز رو به عذای چرت سلف ترجیح میدم دیگه شمارو نمیدونم🥲

از وصعیت افتضاح خابگاهم ک نمیتونم بهت بگم ممکنه تعلیق شم

منم خانواده خیییلی محدود کننده ای دارم اما دانشگاه شهر خودمو انتخاب کردم و شکر خدا راضیم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حقیقتا من غذای مامان پز رو به عذای چرت سلف ترجیح میدم دیگه شمارو نمیدونم🥲از وصعیت افتضاح خابگاهم ک ...

خیلی بده خوابگاه ینی؟؟؟ من کلا ادم درونگرایی ام و حوصلهرجمعای شلوغ و ندارم از این بابت میترسم اذیت شم