2777
2789
شما خودتونو تو آینه چه شکلی میبینید؟ به هر کسی یه وصله میچسبونید

عزیزم من خودمو جوری نمیبینم شما ندیدی اون عکسو ی بازیگر دیگه بود اصن در مقایسه با هانده دیو دوسر بود
بعدم که شما چرا ناراحتی حالا چی گفتیم مگه؟

برای من؛ برای کسی که تا آخرین لحظه برای من جنگید:)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینجا بد افتاده وگرنه خیلی خوشگله تو سریال حریم سلطان بود با سریال کارادایی الان هم خیلی لاغر شده هم ...

آره بخدا منم بخاطر همون گفتم به مزاج ی سری خوش نمیاد ولی انگار به بازیگرای ترکیم از گل نازک تر نباید بگیم

اینجا بد افتاده وگرنه خیلی خوشگله تو سریال حریم سلطان بود با سریال کارادایی الان هم خیلی لاغر شده هم ...

نمیدونم شاید 

ولی اسی کارت خیلی مسخره بود یبار ادم شوخی میکنه یه عکس دیگ میزاره میخنده هر بار ک ادم یکار تکراری انجام نمیده بعد بگه وای شوخی کردم پاره شدم از خنده

من بگو چ ساده ۴ ساعت منتظر موندم برا یه عکس راست میگن نی نی سایت پرشده از بچه ۱۰ ۱۲ ساله

آره بخدا منم بخاطر همون گفتم به مزاج ی سری خوش نمیاد ولی انگار به بازیگرای ترکیم از گل نازک تر نباید ...

نظره ولی توهین زشته 

الان همه میگن هانیه ارچل خیلی خوشگله ولی من میگم زیاد خوشگل نیست خب سلیقه فرق داره ولی نمی‌فهمم اینهمه تعصب برای چه چیزیه 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

دیدم یکی بود شبیه خود شما چون عکس شما هم دیدمیه انسان بود دیگه

پس ندیدی عزیزم دروغ میگی ام مطعن شو بعد بگو اون اونجا موهاش بلوند بود اصن من موهام مشکیه حیف که نظرتون فاقد اعتباره وگرنه تا صب میخواستم گریه کنم
احتمالا خودتون شبیهش بودید بهتون برخورده عب نداره خدا بزرگه🤧