2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زیاد شکایت داره من عمل واژینوپلاستی کردم میگه از اونه ولی نیست بخدا هیچ حسی ندارم بهش

نه ربطی نداره. من ک عمل نکردم پس چرا اینجوریم

نه ب خودش نه ب هیچ نر دیگه ای حسی ندارم

البته مردا الان اکثرا نر نیستن پرنسس شدن

ترسناک تر از هر موجودی روی کره زمین اونایی هستن ک جهان بعد از مرگ رو قبول ندارن...اللهم عجل لولیک الفرج
دقیقا من قبلاً خیلی جوشی میشدم و سریع خونه رو ترک میکردم الان سر شدم دیگه

منم دو دفعه وسط دعوا ول کردم رفتم خونه بابام. ولی از وقتی بچه دار شدم پوست کلفتر شدم و شوهرمم کم کم بهتر از قبل شد .تا خوبه عالیه بی نظیره ولی املن از وقتی چپ بیفته تمام خوبیا رو می شوره می بره

آینده منو شوهرمه

خیلی لوسه 

خیلییییی 

به خدا که اگه دختر میشد روزی صد بار واسه شوهرش ناز می‌کرد امروز پیام دادم بیا غذای خوشمزه درست کردم 

گفت نه من بو میدم خودتون بخورین تا اذیت نشین 

هعی خدااا

کاربر قدیمی هستم💕
نه ربطی نداره. من ک عمل نکردم پس چرا اینجوریمنه ب خودش نه ب هیچ نر دیگه ای حسی ندارمالبته مردا الان ...

منم بهش گفتم ربطی نداره 

زن اگر برا مدت طولانی رابطه نداشته باشه دیگه حسی نداره به رابطه

خیلی لوسه خیلییییی به خدا که اگه دختر میشد روزی صد بار واسه شوهرش ناز می‌کرد امروز پیام دادم بیا غذا ...

خداحفظش کنه عزیزم خیلی باحال بود ولی من همیشه به شوهرم میگم در آینده چجوری میخوای قهر کنی 

بابات جوون تر بوده مامانت چی میکشیده ؟

مثلا همه چیو از چشم تو ببینهخودش بی عیب عالمخودش ته همه خوبی های عالمدر صورتی هیچ پخی نیست

خب مثل شوهر عن من دیگه 

وقتی دعوامون میشه مدام بدیامو میگه اصصلا خوبیام به چشم نمیاد

خداحفظش کنه عزیزم خیلی باحال بود ولی من همیشه به شوهرم میگم در آینده چجوری میخوای قهر کنی بابات جوون ...

مقابله به مثل قهر در برابر قهر استراتژی مامانم بوده😂

تازه الان بهتره ظهری دیگه شوهرم زنگ زد گفت باباجون این کارا چیه بیا خونه گفت نه به من توهین بزرگی شده من دیگه غروری واسم نمونده 

نمیدونم گریه کنم یا بخندم 

میترسم شوهرمم یاد بگیره اون وقت باید من و مامانم دو تا گل بگیریم یکی برا بابام یکی واسه شوهرم😑😑😂

کاربر قدیمی هستم💕