2777
2789
عنوان

کسی هست شوهرش مثل من باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 24 پست
یهو میزنه تو کمرم یا لگد میزنه

ای وای ببین این دفعه اینکارو کرد زیر اهرم فشار بزار تا بره درمان کنه نمیتونی بشینی نگاه کنی که 

جنگ با خودت از اونجا شروع میشه که میبینی مفت دادی به یه بی ظرفیت شان!
ای وای ببین این دفعه اینکارو کرد زیر اهرم فشار بزار تا بره درمان کنه نمیتونی بشینی نگاه کنی که

واقعا گیر کردم چکار کنم .نمیخوامم بچم این صحنه هارو ببینه .اوایل اینطوری نبود یه دو ساله اینطوری شده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واقعا گیر کردم چکار کنم .نمیخوامم بچم این صحنه هارو ببینه .اوایل اینطوری نبود یه دو ساله اینطوری شده

میدونم ولی تا وقتی خودت برای خودت ارزش قائل نشی اون خوب که نمیشه بدترم میشه 

بعد مردا همیشه تنبیهو یادشون میمونه 

تنبیه کن حالا قهر میکنی ازخونه میری کم توجهی میکنی هر چی تا راضی شه بره دکتر 

میدونم ولی تا وقتی خودت برای خودت ارزش قائل نشی اون خوب که نمیشه بدترم میشه بعد مردا همیشه تنبیهو یا ...

یه ادمه لجبازیه که اگه از خونه برم بچمو ازم میگیره و خانوادشم که کاری میکنن دیگه سراغمم نیاد با خانواده شوهرم تو یه ساختمونیم اونا فقط منتظرن من برم تا زندگیمو تموم کنن منم نمیخام بچم بچه ی طلاق بشه 

اگه بچه نداشتم نمیموندم ولی نمیخام بچم بدبخت بشه 

مامان بابامم مریضن نمیدونم چکار کنم بابام قلبش ب یه مویی بنده .نمیدونم چ گهی بخورم😭😭😭

میدونم ولی تا وقتی خودت برای خودت ارزش قائل نشی اون خوب که نمیشه بدترم میشه بعد مردا همیشه تنبیهو یا ...

مجبورم تو خونه ی خودمون تنبیهش کنم و قهر کنم نمیخام بابام بفهمه میترسم سکته کنه 

یبار سکته کرده اگه دوباره اتفاقی براش بیفته خودمو نمیبخشم

یه ادمه لجبازیه که اگه از خونه برم بچمو ازم میگیره و خانوادشم که کاری میکنن دیگه سراغمم نیاد با خانو ...

اگه واقعا اذیت میشی دوباره اینکارو کرد تو خوده خونه بهش رو نده 

ببین هر چی وانمود کنی ازش نمیترسیو میتونی مستقل باشی مثل چی پشیمون میشه و تکرارم نمیکنه 

ولی اگه جوری نشون بدی که انگار وابسته ایی بدون اون نمیتونی باید منتظر باشی تا کلی بلاهای دیگه سرت بیاره خدای نکرده

من در جایگاهی نیستم که بخوام بگم چیکار کن 

ولی قانون طبیعت اینه هر چی رو خودت کار کنی راحت تر بتونی ترک کنی طرفت بیشتر دنبالت میوفته 

ترسو بزار کنار رو خودت کار کن 

مجبورم تو خونه ی خودمون تنبیهش کنم و قهر کنم نمیخام بابام بفهمه میترسم سکته کنه یبار سکته کرده اگه د ...

میفهمم فقط میخام بگم ترستو بریز دور هر چی کمتر بترسی که چه اتفاقی میوفته نتیجه بهتری میگیری تا الان تحمل کردی بعد این تحمل نکن تا مجبوربشه برید دکتر

اگه واقعا اذیت میشی دوباره اینکارو کرد تو خوده خونه بهش رو نده ببین هر چی وانمود کنی ازش نمیترسیو می ...

تنها راهی که دارم همینه چون مامان بابامم فوقش بشینن باهاش حرف بزننو حرص بخورن .فقط میتونم تو خونه خودمون بی مخلی کنم .ب مامانمم قبلا گفتم گفته اخه مثلا میخای چکار کنی 

تنها راهی که دارم همینه چون مامان بابامم فوقش بشینن باهاش حرف بزننو حرص بخورن .فقط میتونم تو خونه خو ...

نشون بده  برات مهم نیست خودتو سرگرم مشغول کن حرف نزن ساکت شو بگو بخندم نکن گیر نده برو تو‌لاک خودت با خانوادت رفتو امد کن تا خودش بیاد بگه چته چون اونکه صدبار گفتی نشنیده بگو تا نیای بریم دکتر وضعیت همینه