2777
2789
عنوان

کار کردن با موم سرد چقدر سخته😑

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 23 پست
نه عزیزم پوست خشک بزن قبل حموم سه دقیقه صبر کن بشور بعد حنا حتما استفاده کن بذار ده دقیقه بمونه بشور ...

یبار پدر موبر گذاشتم همه جام سوووختتت دیگ میترسم ازش

۳ دیقه کم نیست؟احساس میکنم خیلیم تمیز نمیکنه

برا لیزرم باید شیو کرد خب

آره خب با ژیلت. اگه دستگاهت خوب باشه همون جلسه اول ۶۰ درصد موها میریزه برای لیزر فقط با ژیلت باید شیو کرد نه وکس و نوره ولی در عوض راحت میشی این وکس و اینا فایده نداره من همه راهها رو رفتم آخرش باید بری لیزر پس پولتو بزاری برای اون

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آره خب با ژیلت. اگه دستگاهت خوب باشه همون جلسه اول ۶۰ درصد موها میریزه برای لیزر فقط با ژیلت باید شی ...

شما کدوم شهری؟

نگاهت را به درون برگردان،به اعماق خود بنگر،یاد بگیر اول خودت را بشناسی.زیگموند فروید

شما کدوم شهری؟

من کرمانشاهم دستگاهمم اشنایدر پلاس آلمانی بود ولی خیلی خوب نتیجه داد حالا میگن کندلا هم خیلی خوبه تو دیوار شهرتون سرچ کن لیزر آگهی هاشو میاره قیمت هاشم خوبه تخفیف خورده باشه ۸ جلسه که بری با همون تخفیف حساب میکنن

خب اگه خیلی کمه ولش کن ارزش نداره هزینه بکنی لیزر برای آدمای پر مو خوبه شما که راحتی خوشبحالتون

ن اینطوریم خوب نیست هی ی مدت طولانی باید بزاری تا در بیاد موم بزاری