2777
2789
همون مدرسه های بی در و پیکری که میگم دولتی هستن و وقتی که ظرفیت مدارس پر بشه خانواده دیگه مجبورن بچه ...

همشون که بی در و پیکر نیستن و مطمئنا وضع همه مدارس هم انقدر افتضاح نیس .. تو شهر ما چند تا مدارس دولتی معروف هست که شرط معدل هم دارن زیر ۱۹ ثبت نام نمیکنن و ی کدوم از این مشکلاتی که گفتید نداشت 

خانواده هم اگه نگران بچش باشه یا زودتر میگرده دنبال یه مدرسه بهتر یا میفرسته غیرانتفاعی ...

من قبول دارم تیزهوشان هم از لحاظ علمی هم جو رقابتی هم بچه ها سالم تر هستند ولی این دلیل نمیشه کل مدارس دولتی معتاد باشن و بچه سقط کنند !

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وتی روز اول که رفتم گریه گریه که من اینجا نمیرم چون معلممون از بدی های خودش میگفت 😂😂😂بعد ۲۰تا تست ...

اره ما هم سال اول همینطور بودیم😅

مخصوصا که یه معلم فیزیک سخت گیر گیرمون افتاده بود

چجوری درس بخونم ؟!انگیزه ندارم ، نمیدونم چندساعت بخونم و...

اول برای خودت هدف مشخص کن...

هدفت پزشکیه؟ مهندسیه؟ چیه؟!

وقتی که شغل آیندتو انتخاب کنی انگیزه برای درس خوندن هم بوجود میاد. یا میتونی رقابتی هم درس بخونی