2777
2789
عنوان

طلا تا کجا میخواد بره بالاااا

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 41 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه میشه ؟این زمانی امکان پذیره که حقوق ها هم برن بالابعد چس تومن میزارن رو حقوق ها

مگه تا الان نشده

همین جور که تا الان شده بعد از اینم میشه

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
مشخصه طلا خریدی میترسی😂ولی حقیقت و گفتم تا ۷ تومن هم شاید بره ولی توافق میکنند با ترامپ ببینید کی گ ...

حرفات امیدوارم کرد خدا کنه اینجور باشه بخدا دیگه خسته شدیم😔

هر کی طلا داره خوشبحالش☹

چه ربطی داره

زندگی مگه فقط طلائه

همین جور که طلا میره بالا چیزای دیگه هم بالا میره

ساده اید دیگه متوجه نیستید چه داره بر سرمون میاد

چه ربطی دارهزندگی مگه فقط طلائههمین جور که طلا میره بالا چیزای دیگه هم بالا میرهساده اید دیگه متوجه ...

وااا چرا با من دعوا داری؟ برو یقه ی اونی که این اوضاع رو به وجود آورده بگیر

خب وقتی مردم پول نداشته باشن بخرن پس باید طلا فروش ها مغازشون رو جمع کنن

ربطی نداره.فقط به دلار ربط داره.طلا خودش پوله.اونا میتونن مغازه شونو ببندن ۶ ماه دیگه باز کنن.اصلا برن خونه بشینن‌.سرمایشون چند برابر میشه.

میخوای طلا بخری؟اگه الان بخری بازم میره بالا ولی بهت قول میدم تا یکسال دیگه با ترامپ توافق میکنن

اگه توافق کنن که ممکنه بازار واکنش بده و قیمت ارز کلی بیاد پایین.قیمت ارز بیاد پایین،طلا هم میاد پایین.

چه ربطی دارهزندگی مگه فقط طلائههمین جور که طلا میره بالا چیزای دیگه هم بالا میرهساده اید دیگه متوجه ...

میخوام بخرم ولی یه جا نمیتونم

ماهانه میخوام یکمی بخرم ولی هرماه میره بالاتر

به نظرت بخرم یا نه؟

اگه توافق کنن که ممکنه بازار واکنش بده و قیمت ارز کلی بیاد پایین.قیمت ارز بیاد پایین،طلا هم میاد پای ...

امیدوارم توافق کنن

ولی میگم یعنی هیچ کس از این وضع ناراحت نیست؟

وااا چرا با من دعوا داری؟ برو یقه ی اونی که این اوضاع رو به وجود آورده بگیر

دعوا چیه حالت خوش نیست انگار

وصف خودت رو به من ربط دادی چون خودت دعوا داری

آگاهت کردم برات قضیه رو واضح کردم دوست داری تو نا آگاهی خودت بمونی داستانش فرق میکنه،انقدر حال می کنید تو دنیای سرشار از سطحی نگری خودتون بمونید که وقتی یکی روشنتون میکنه و یه توضیح معمولی میده دردتون میاد تا جایی که توهم دعوا میزنید