2777
2789

عاشق رو دیگه اغراق کردم خدایی ولی نمیدونم چرا انقد هول شدم بقران اصلا پیش نیومده از کسی اینجوری خوشم بیاد سنمم کم نیست بدبختی اینجاست طرف متاهل ولی خدا شاهده رفتاری نداشتم که متوجه احساسم بشه توروخدا راهنمایی کنید 😥

به نام خدایی که دو چشمکی مکی🥲

جوونه؟

یه چیز زودگذر هست عزیزم 

یه چند روز که نبینیش از بین میره

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

فراموش کن تا بیشتر وابستش نشدی خوبه تو دهنت میگی متاهل

Türk🐺❤ اقایون محترم دلیل بودنتون تو سایت زنانه درحالی که ددی سایت هست کاملا مشخصه که برای چیه اون به کنار ازتون خواهش میکنم وقتی بیرون هستین مثل دختر ندیده نگا نکنین شما خودتون خواهر مادر دارین وقتی به دختر و یه زن البته هولارو فاکتور بگیریم نگا میکنین و تیکه میندازین تو چشم اون خانم یه موجود هول و کنه هستین خواهشا کمتر خودتونو خار کنین و دست از سر خانما بردارین

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچی به محض اینکه قبول شدی فراموشش نمیکنی.

اگر خیلی عذاب وجدان داری عوضش کن استادت رو.

یا آموزشگاهت رو

و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. سوره بقره آیه ۲۱۶ 🩵

اره ۷ جلسه دیگه باهاش دارم

یا خدا ۷ تااا😂😂😂😂

شوخی میکنم 

عیب نداره گلی بعد این ۷ جلسه تموم میشه 

سعی کن این مدت بسوزی و بسازی😂🤦‍♀️

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

وآهستگی نیست یه اخلاقایی داره که اون خاصش کرده حتی نگاه آدم نمیکنه

بیخیالش شو اطفا 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
نمیشه مربی تو عوض کنی؟لطفا به تاپیک منم سر بزنید

نمیشه تو آموزشگاه سرش دعواست خیلی خوب توضیح میده من اصلا نمیدونستم اینجوریه به پیشنهاد بقیه اینو انتخاب کردم

به نام خدایی که دو چشمکی مکی🥲