2777
2789
عنوان

چیکار کنم نمیخوام برم روانپزشک

102 بازدید | 13 پست

نمیخوام دارو بخورم 

شرایط زندگیم که خب خوب نیست 

خیر سرم اومدم با یکی از خواستگارام آشنا بشم که اونم بهم خورد اولین تجریم بود اصلا انگار یهو برگشتم سر پله اول سردرگمم

ذهنم پره

همه چیز هم تو خونه داره بدتر میشه 

خودمو با کار کردن خفه کردم ۷ سبح میرم ۸ شب میام خونه 

ولی هیچی نمیتونم بخورم 

حتی چیزایی که دوست دارم 

اخرین بار امروز سر کار بهم اب قند دادن 

بعد رفتم دانشگاه امتحان دادم اومدم موسسه ۴ تا گروه شاگرد داشتم 

اومدم خونه حتی آب هم از گلوم پایین نمیره 

پتو کشیدم سرم اشک میریزم تا صبح بشه برم سر کار 

مامانجونم مریض

فکر این که نباشه جیکار میکنم با یه خواهر معلول 

جا ندارم 

پول ندارم 

توانایی ندارم 

این همه ادم معتادو چیکار میکنم 

امید داشتم ازدواج کنم بتونم خودم مستقل بشم خواهرمم حمایت کنم براش پرستار بگیرم اینم نشد 

انقدر گریه کردم قفسه سینم درد میکنه 

نشستم نفس های مامانجونو میشمارم 

اخه چیکار کنم راهی ندارم 

میدونم بابد برم دکتر با این حجم کار دارو چجوری بخورم خواب اور میشن 

هیچ راهی به ذهنم نمیاد 

برای سلامتی مادربزرگم حمد بخونی خوشحال میشم🫀🙃

تراپیست

فقط 32 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من باید ۱٠ الی ۱۲ کیلو حتما کم کنم اگه راهی مناسبی که خودتون یا.. ازش نتیجه گرفتید چه نوع رژیمی بگیرم و یا هر نکته و هرچیزی باید ها و نباید ها لاغری رو بگید..ممنونم ازتون💖🌸

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@تراپیست_بیکار    

فقط 32 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من باید ۱٠ الی ۱۲ کیلو حتما کم کنم اگه راهی مناسبی که خودتون یا.. ازش نتیجه گرفتید چه نوع رژیمی بگیرم و یا هر نکته و هرچیزی باید ها و نباید ها لاغری رو بگید..ممنونم ازتون💖🌸

شروع کن نماز بخون و چله بردار توکل به خدا بکن و ایمانتو قوی تر مشکلاتت حل میشه نفس عمیق بکش

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔
کاش فیک بودی 😪چند سالته اسی چرا بهم خورد

کاش نبودم کلا کاش انقدر همه چیز خوب بود وقت نمیکردم بیام اینجا 

کاش…

۲۳

دلیلش پنهان کاری پسر بود کلا خانوادگی دروغگو بودن 

کاش نبودم کلا کاش انقدر همه چیز خوب بود وقت نمیکردم بیام اینجا کاش…۲۳دلیلش پنهان کاری پسر بود کلا خا ...

خب سنی نداری کلی فرصت هست برات 

ولی سعی کن زودتر ازدواج کنی مستقل شی چون اوضاع خوانوادت جوری اذیت میشی خونه عموتی 

اسی من همیشه به پشت کار تو غبطه میخورم ....من دیگه حوصلم نمیکشه کار کنم خسته شدم از زندگی

ببین خونه (بهتره بگم اتاق با در های قفل شده) چقدر برام دردناکه که حاضرم ساعت ها سر کار باشم 

یه مدت به خودت استراحت بده 

سلام

عزیزم‌ متوجه نشدم؟ الان دلیل اصلی این حال خرابی هات، بهم خوردن یه خاستگاریه؟

عزیزم مردم زندگیشون با چن تا بچه از هم میپاشه انقد داغون نمیشن..  اینو گفتم ک یه تلنگری بهت بزنم

بعد اینکه مشکل مادرت چیه؟

خاهرت معلولیت داره کی ازش نگهداری میکنه؟

منظورت چی بود از اینهمه معتادو چیکار کنم؟

یه عالمه موضوع رو قاطی باهم گفتی بدون توضیحی..

واقعا سخته اینجوری کمک کردن بهت..

و اینکه میگی صب تاشب سرکاری  چطور پول نداری

مامان بابات کمکی بهت نمیکنن؟

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.