2777
2789
عنوان

دیگه حالم از این سبک زندگی پاستوریزه بهم خورده

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 26 پست

شعلاشون چیه؟ 

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهتر نیستدباهاشون صحبت کنی، بالاخره آدمن متوجه میشن

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 
نه من خیلی خوش حالم مامانم شاغل اما مامان چند تا شغل داره و همچنین بابام و همش سفر و سر کارن دیگه ان ...

ینی ازینکه پرستار بزرگت کرده اصلا ناراضی نیستی؟

دوست نداشتی مامانت بیشتر برات وقت بذاره؟

چون نوجوونی دوست دارم سلیقه‌ت رو و نظرت رو بدونم

با خیال راحت درس بخون عشق کن مهارتهای جدید یاد بگیر آشپزی کن دسر یاد بگیر درست کن واسه خودت و داداشت ...

نمیشه من اجازه وردون به اشپز خونه ندارم و اینکه یک ساعتایی در روز میتونم با داداشم صحبت کنم اونم درسسا و رشته دانشگاهش سخته 

ینی ازینکه پرستار بزرگت کرده اصلا ناراضی نیستی؟دوست نداشتی مامانت بیشتر برات وقت بذاره؟چون نوجوونی د ...

نه برای پرستار و اینا ناراحت نیستم چون مامانم زحمت شیده این رشته رو خوندهو کا رکرده یک عالمه با پدرم سختی کشیدن حق داره کارکنه ولی یک حدی داره هرچیزی یا حداقل با ما مثل زندانی رفتار نکنه که بخواد مثل خودشون بشیم 

نمیشه من اجازه وردون به اشپز خونه ندارم و اینکه یک ساعتایی در روز میتونم با داداشم صحبت کنم اونم درس ...

فیلم ببین خب 

درس بخون 

من چی بگم که تا کلاس میرم و میام میترسم پدر و مادرم همدیگه رو بکشن آبرو ریزی بشه از بس باهم کل کل می کنند از زندگی سیرم کردن

آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم

فیلم ببین خب درس بخون من چی بگم که تا کلاس میرم و میام میترسم پدر و مادرم همدیگه رو بکشن آبرو ریزی ب ...

ببین هر چیزی یک بدیا و خوبی داره اما هرکسی به یک سبکی عادت اما نمیدونی وقتی 6 ماه مامانت و بابات نبینی وبعدش که میان فقط 30 دقیقه در روز ببینی یعنی چی

ببین هر چیزی یک بدیا و خوبی داره اما هرکسی به یک سبکی عادت اما نمیدونی وقتی 6 ماه مامانت و بابات نبی ...

حق داری باهاشون حرف بزن 

آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم

هردو متاسفانه با اینکه داداشم کنکور داده دانشگاه خوبم قبول شده ببخشید خیلی عصبانی ام بدجور صحبت کردم ...

اشکال نداره عزیزم .الان درکت میکنم بزرگتر بشی درست میشه

امروزو زندگی کن😜