اول شکم میگو رو تمیز میکنم ی رگه سبز و زرد داره اونا رو درمیارم تمیز میشورم
بعدش
سیب زمینی هام رو سرخ میکنم
بعد پیاز خلال میکنم پیاز باید تقریبا زیاد باشه سرخش میکنم
طلای ک شد میگو هام رو بهش اضاف میکنم تفتونیدم آب میندازه یکم صبر میکنم آبش خشک شه ادویه هر چی داری از هرکدوم دلت خواست یکم بریز نمک و زرد چوبه ادویه مخلوط اگهدخاستیدفلفل.
بد هم رب میزنم وقتی آبش کامل خشک شد یکن آب داشته باشه هم بد نمیشه
بعد هم سیب زمینیدهام بهش اضاف میکنم