یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
بله برای کنکور فرهنگیان باید کنکور بدید و درصد لازم هم تو کنکور سراسری و هم کنکور فرهنگیان و بدست بیارید مرحله ی بعد تراز معدل یازدهم و دوازدهم و در نهایت مصاحبه اس محدودیت سنیشم از مهر ۸۰ به اینور همه میتونن ازمون بدن
سیستان من نقطه ی امن فراموش شده...🌙 یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد/یه قوم دویدند و به مقصد نرسیدند :) شهر من درگیر روز های سختیه شهر من زادگاه رستم دستان مهد زرتشت و کوه اوشیدا شهر تمدن 5هزار ساله شهر علم ،چشم مصنوعی شهر تالاب خشکیده ی هامون شهر تاکستان های فرسوده پر از گندم زار های خشکیده شهر فراموش شده ی من مث ماهی کوچولوی قرمزی که از اب دور افتاده داره تقلا میکنه واسه زندگی کردن واسه تپیدن شهر کوچیک فراموش شده ی من ،شهر کوچیک فراموش شده ی ایران منتظر ابه منتظر زندگیه... #جانفدا
کسی که برای گزینش آزمون معلمی ثبتنام کرده باشه ینی دیگه نیازی به کنکور نداره
شما منظورت چیه دقیقا اگه میخوای بری دانشگاه فرهنگیان که مطابق همونی بود که نوشتم واسه ات ولی اگه لیسانس یا فوق لیسانسی و میخوای از ماده ۲۸ اقدام کنی موضوع اش جداست و باید ازمون استخدامی بدی و ربطی به کنکور نداره
سیستان من نقطه ی امن فراموش شده...🌙 یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد/یه قوم دویدند و به مقصد نرسیدند :) شهر من درگیر روز های سختیه شهر من زادگاه رستم دستان مهد زرتشت و کوه اوشیدا شهر تمدن 5هزار ساله شهر علم ،چشم مصنوعی شهر تالاب خشکیده ی هامون شهر تاکستان های فرسوده پر از گندم زار های خشکیده شهر فراموش شده ی من مث ماهی کوچولوی قرمزی که از اب دور افتاده داره تقلا میکنه واسه زندگی کردن واسه تپیدن شهر کوچیک فراموش شده ی من ،شهر کوچیک فراموش شده ی ایران منتظر ابه منتظر زندگیه... #جانفدا