2777
2789
عنوان

به پسره گفتم همینو به خواهر و دختر خودتم میگی🤨

| مشاهده متن کامل بحث + 909 بازدید | 56 پست
آره می‌بینیم 😒 نصف سختگیری پدرا و مردای شکاک به خاطر گنداییه که خودشون در گذشته زدن

😂👌🏻

اسم پروفایلت منو منحرف میکنه 

هنگامیکه عمود آتش از سمت مشرق در ماه رمضان قبل ظهور دیدید که برای همه اهل زمین نیز قابل رویت و مشاهده است(یراه الارض کلهم) ذخیره غذایی یک‌سال را تهیه کنید که سال قحطی (سنة جوع) در پیش است..مردم زنده به گور با دست بسته ، همدرد با شهدای غواص ایران ، فلسطین / آب نیست و می زنندت عمد در صف نان ، تحریم واژه آشناییست برایمان ، فلسطین / مشتی عیاش و کلاش و بی حمیت ، ریخته اند در سرزمین پیامبران ، فلسطین / این مردم بی گناه اسرائیل هم ، بود سه دروغ پشت سر همشان ، فلسطین / گرفته عکس با لباس زیر زنان ، اگر این اخلاق است تروریستی بمان ، فلسطین ✌🏻🇵🇸 emtehanejabr.blogfa.com

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

با زور... چون یک بارطلاق گرفته.. به گفتهی روانشناس... ترس از طرد شدن داره ومیترسه از دست بده... برای ...

اصلاً خاستگاری که بخواد تنها بشین کنسله

چون دقیقاً نقششون همینه😐

من با شوهرم تا بعد عقد یکبارم تنها نشدم

نکه خودم نخوام خانوادم نمیذاشتن😂😐

بعد عقدم فقط اجازه داشتیم بریم دنبال کارامون🙂

یادمه روزای سختی بود خوب شد گذشت خداروشکر

شوهرم هنوز یه عقده ریزی از بابام تو دلشه😑💙

ولی عزیزم این روزام میگذره از خدا میخوام بهترین همسر بشه برات😍♥

مهربونه ودست ودلبازه.. ولی از رابطه باهاش میترسم...(عقدیم)

بنظرم اگه تو بقیه موارد خوبه ، در رابطه با این مورد برید پیش روانشناس اگه میتونی راضیش کنی بیاد عالی میشه...یا اگه نمیاد حداقل خودت برو

قول میدم خوب میشی 

اصلاً خاستگاری که بخواد تنها بشین کنسلهچون دقیقاً نقششون همینه😐من با شوهرم تا بعد عقد یکبارم تنها ن ...

ما هم عقد بودیم... خاستگارم نبود که بهم نزدیک بشه.. 🤧

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱.... میشه برای خواهرم دعاکنید....❤🥺

آهااااا فکردم خاستگار بوده و دوران نامزدیما دوران نامزدی و قبل عقد میدونیمخببببب پس شوهرته دیگه

بله درسته.. ولی با زور تجاوز.. بستگی به محرم ونامجرم بودن نداره...💔😑🙃

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱.... میشه برای خواهرم دعاکنید....❤🥺