عید ۱۴۰۰بود ک آزاد شد دیگه ن ماشین بود ن طلایی ی وام ب زندانیان میدادن گرفت و دوباره ماشین گرفت و مسافر کشی میکرد تا یکی از دوستاش بهش گفت ک بار قاچاق جای جا کنه رفت لوازم خانگی جای جا میکرد تو این شغل با آدمایی رفت و آمد کرد ک گل گذاشتن تو دستش پسری ک تا حالا لب ب قلیون نمیزد الان ی پسر سیگاری و گلی شده بود برای اولین بار بهم خیانت کرد نابود شدن بعد این همه سختی رفت با عشق سابقش بهم خیانت کرد بخشیدمش
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
رفتیم چی فکر میکنی فکر کردی مث روانپزشک ک تو تلویزیون نشون میدن معجزه میکنن درد وزیتشون هم اضافه می ...
باید پیش یک آدم ماهر و متخصص خوب برید نه هرکسی
اونی خوب باشه واقعا کمک میکنه
من خودم خیلی ساله افسردگی شدید دارم
اگر رسیدگی نکنی از یک جای به بعد کاملا احساساتش خاموش میشن بخاطر فشار و استرس شدید
در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت