2777
2789
عنوان

از بیرون اومدم دیدم خواهرم داره سره امتحان گریه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 49 پست
یه مدیر واقعا بیشعور دارن بچه هایی که نمره هاشون کم میشد رو می یاره دفتر انگار امتحانا میان ترم به خ ...

غلط کرده معلمش اون معلمه خودش چ گوهی شده که نسخه میپیچه برا بقیه ؟ 

اصولی و درست درس بخونه اعتماد به نفس داشته باشه قطعا قبول میشه 

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مدرسش یکم بالاتر از دولتیه هیات امنایی معلماش هم بدک نیستن البته ماز میره و خیلی کتاب و جزوه داره

با همونا پیش بره مدرسه رو برای رفع اشکال بره و توی جو قرار بگیره همینقدر دیگه آنقدر باید فکرش بزرگ بشه از الان به مدرسه و حرفاش اهمیت نده فقط به عنوان یه جا برای رفع اشکال با سرگرمیش فکر کنه 

شاید باور نکنی سر کنکور مشکل تنفسی پیدا کردم😂😂😂

من خودم زخم معده و انواع مشکلات روانی رو گرفتم 😂😐

حالا دارم خودم رو یکم ریکاوری میکنم چون انگار به تهش رسیدم دیگه حتی گنجایش استرس ندارم 

دوازده سال برا رنج کشیدن چیز کمی نیست ☹️😂

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....
اولین چیز اینه این گربه ها و استرس رو از بین ببره چون وقتی استرس داره بیش از حد اعتماد به نفس نداره ...

منم خیلی راهنمایی و نصیحتش میکنم این مدیر عوضی شون سره امتحانا میان ترم خواهرمو کشیده بیرون برای زیستش که تو تهش لیسانس بگیری و هیچی نمیشی فقط برای یه امتحان زیست که بد داده بعد امتحان شیمی رو ۱۹ شده ندیده والا انقدر بچه هارو میترسونن و تخریب شخصیتی میکنن دلم میسوزه

من خودم زخم معده و انواع مشکلات روانی رو گرفتم 😂😐حالا دارم خودم رو یکم ریکاوری میکنم چون انگار به ...

وی بگم والا 

منی که همیشه با خودم راحب زندگی صحبت میکردم که به کنکور به چشم ی غول نگاه نکنم این شد وضعیتم 

منم خیلی راهنمایی و نصیحتش میکنم این مدیر عوضی شون سره امتحانا میان ترم خواهرمو کشیده بیرون برای زیس ...

نمی‌دونم اون الان می‌فهمه حرف مارو یا نه 

من خودم ک نمی‌فهمیدم و فکر میکردم بقیه درکم نمیکنن😑

ولی خب امیدوارم بتونی بهش کمک کنی 

با همونا پیش بره مدرسه رو برای رفع اشکال بره و توی جو قرار بگیره همینقدر دیگه آنقدر باید فکرش بزرگ ب ...

اتفاقا دختر واقعا زرنگیه درسش هم واقعا خوبه بهش ایمان دارم ولی جو مدرسه افتضاحه اینم فکر کرده مثل راهنماییه نخونه ارومیه الان میگه دیگه می‌شینم مثل چی میخونم برا نهایی 

درس خوندن اگه به جای لذت و یادگیری وظیفه شه آخرش همین میشه همه کشیدیم و داریم میکشیم سیستم خرابه بگو با گریه چیزی درست نمیشه بهش بگو چند تا متن بنویسه بگه من حتما تو یه ساعت فلان فصل رو روخونی میکنم من به آسونی یاد میگیرم اینارو ده بار تکرار کنه شروع کنه به خوندن 

درس خوندن اگه به جای لذت و یادگیری وظیفه شه آخرش همین میشه همه کشیدیم و داریم میکشیم سیستم خرابه بگو ...

متاسفانه حرفت حقیقته و این بچه ها گناهی هم ندارن جای اشتباهی به دنیا اومدیم